Cum putem scăpa de PSD în 3 pași și 15 luni, plecând de la dorința lui Moise Guran: „Să scăpăm odată de acest blestem!”

4
7918
Moise Guran
Moise Guran neagă posibilitatea de a fi luat bani de la politicieni în perioada în care a fost jurnalist

Moise Guran a declarat, la Europa FM, că alegerile prezidențiale au o miză mult mai mare decât câștigarea Palatului Cotroceni: desființarea PSD! Acest obiectiv național poate fi atins trei pași.

Moise Guran: „Aceste alegeri prezidențiale sunt despre desființarea PSD. Eu asta vreau, asta îmi doresc. Dacă vin 9 milioane de oameni la vot, doamna Dăncilă are șansa să iasă pe locul 4, să alunece sub 15%, poate chiar sub 10%. Iar de-acolo încolo, ca un partid de oportuniști ce e, se desființează, căci a atentat destul la suveranitatea noastră națională. Indiferent cum va fi această campanie – și merge prost, în mod evident -, eu mă duc să votez ca să fac numărul ăla, acolo, de 9 milioane, căci e esențial pentru noi să scăpăm odată de acest blestem”.

Alegerile prezidențiale, despre care vorbește Moise Guran, sunt esențiale, dar nu decisive. Primul pas, care trebuie urmat de alți doi pași. În decembrie 2020 putem face parastasul PSD.

Pasul 1: alegerile prezidențiale (noiembrie 2019)

Este scrutinul despre care vorbește Moise Guran. Într-adevăr, dacă PSD nu va avea candidat în finala prezidențială, șocul va cutremura rău partidul. Dacă Viorica Dăncilă se va clasa chiar mai jos, pe locul 4, panica va distruge PSD. Asemenea scenarii catastrofale pentru PSD sunt posibile, cu o condiție: participare masivă la vot. Cei 9 milioane de oameni despre care vorbește Moise Guran pot fi chiar 10 milioane.

Pasul 2: alegerile locale (iunie 2020)

Aici, principala responsabilitate o au partidele. Dacă PNL, USR-PLUS și eventual PMP se înțeleg să meargă cu candidat unic la primăriile marilor orașe, dar și la orășele și chiar la comune, atunci PSD va fi pur și simplu evacuat din primării. Cu mici excepții, localitățile vor fi împărțite între PNL și USR-PLUS. În acest fel, este evitată și capcana nenorocită întinsă de PSD, cea cu alegeri într-un singur tur.

Pasul 3: alegerile parlamentare (decembrie 2020)

Cu Klaus Iohannis, Dan Barna sau Theodor Paleologu la Palatul Cotroceni și fără PSD-iși la primării, alegerile parlamentare vor consfinți evacuarea PSD de pe scena politică. Evident, tot printr-o mare mobilizare la vot.

Epilog: dispariția PSD (2021-2024)

Evacuarea PSD din toate instituțiile importante va permite o reformă profundă a instituțiilor și modificări esențiale ale legislației. Inclusiv a legislației electorale. O reformă serioasă în acest domeniu (de exemplu, introducerea unor sisteme de vot care să aducă 3-4 milioane de voturi din diaspora) va bloca revenirea PSD la guvernare pentru totdeauna, ceea ce va duce la desfiinarea acestui partid toxic.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Ultimele ore ale Alexandrei. La reconstituire, anchetatorii au făcut focul, iar Dincă a pus lemne sub butoi. O polițistă a jucat rolul Alexandrei, iar la ardere a fost folosit un manechin

VIDEO. Priviți aceste imagini! „Unchiul” Cumpănașu are privire de nebun și răcnește gutural. Gura lui lucrează ca o pompă de desfundat WC-uri

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

VIDEO. Revanșa reporterului Pro TV: Dragnea l-a chemat la baie, el s-a dus în Teleorman. Ancheta lui Alex Dima, de mare audiență, a putut fi văzută și la Rahova, unde e întemnițat Dragnea

Beizadeaua ucigașă a mai făcut două accidente grave! A distrus trei mașini de lux, în valoare totală de peste 600.000 de euro: Nissan, Ferrari, Aston Martin!

DOCUMENT. Așa arată cetățenia americană a Sorinei! Plus: distracție cu vrăjitoarea. Între timp, televiziunile din România primesc confirmarea ticăloșiei cu care au tratat acest caz

Un mare tenismen e uluit pe Transfăgărășan: „Ai avut dreptate, Jeremy Clarkson, este cel mai frumos drum din lume!”

VIDEO. Cum a fost lovit în cap un gorjean, în curtea bisericii, de glonțul tras de un jandarm la 2,5 kilometri distanță

4 COMENTARII

  1. Numai prin Alegeri.Degeaba va chinuti,ca o sa iasa prost si nu e bine ,pentru tara.Sa vina lumea la alegeri si sa aleaga ce vor,nu asa sa dam numai jos un partid ca nu ne place.Face-ti alegeri si asa frumos ,sa faca bine tineretul sa iasa la alegeri.Au facut destule greseli vor fi sactionati chiar de propii lor alegatori.De ce trebuie mereu sa faceti scandal ca sa-i da-ti jos si sa ajunga PNL-ul la putere.Nici ei nu sânt mai grozavi asta-i necazul meu cel mare.

    • Necazul tau cel mare, si al nostru trebuie sa fie disparitia acestor nemernici psdisti de la resursele de orice fel ale Romaniei, pe care si le indeasa in conturi si-n buzunare de 30 de ani. Necazul numai al tau ar trebui sa mai fie si gramatica limbii romane, pe care o maltratezi pur si simplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here