Dăncilă dezgroapă un dinozaur PSD pentru a o ajuta în campania prezidențială: fostul pușcăriaș Miron Mitrea

5
3500
Miron Mitrea

O informație aparent ciudată confirmă degringolada de la PSD, dar și lipsa de criterii a Vioricăi Dăncilă. Aceasta a apelat la ajutorul lui Miron Mitrea, fost „greu” al partidului în „era Năstase”, pe care l-a cooptat în echipa de campanie.

Fost ministru al Transporturilor în Guvernul Năstase (2000-2004), Miron Mitrea a coordonat mai multe campanii electorale ale partidului. El și-a folosit relațiile și influența obținute anterior ca lider al unei mari confederații sindicale, totdeauna pro-PSD (CNSLR-Frăția).

Mitrea a recunoscut, pentru G4Media.ro, că s-a întâlnit cu premierul Viorica Dăncilă și i-a dat sfaturi legate de campanie.

„Ne știm de 20 de ani, am o experiență semnificativă și nu pot să refuz când colegii îmi cer sfatul”, a spus el.

Surse din PSD au explicat pentru G4Media.ro că implicarea lui Miron Mitrea este mult mai substanțială, el fiind considerat adevăratul șef de campanie al Vioricăi Dăncilă.

Potrivit acestora, Miron Mitrea ar fi venit în echipa de campanie a candidatei PSD pe filiera Cristian Burci, patronul cotidianului „Adevărul” și unul dintre cei mai influenți oameni din anturajul premierului.

Miron Mitrea a fost pus în libertate de Tribunalul Constanţa în luna mai 2016. El a fost condamnat definitiv, pe 13 februarie 2015, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la doi ani de închisoare cu executare, pentru că a primit foloase necuvenite din partea fostului şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii, Irina Jianu, în perioada 2001-2002, în valoare totală de 927.420 de lei, în schimbul numirii şi menţinerii acesteia în funcţie.

În iunie 2016, la o lună după ce a fost pus în libertate (după 15 luni de detenție), fostul ministru PSD a declarat că nu-l mai interesează politica, dar va pleca „în afara României” şi va face consultanţă politică.

„Politica nu, în niciun caz nu mă mai interesează, mi-a ajuns. Acum o să mă duc în afara României să fac consultanţă politică. Am nişte oferte în Africa”, a afirmat Miron Mitrea.

Până să ajungă în Africa, i-a fost mai aproape PSD-ul. Partid care a dat Africii, pentru doi ani, un alt PSD-ist de vază: Radu Mazăre. Acum, Mazăre e în pușcărie, iar Mitrea se ocupă de campania electorală a Vioricăi Dăncilă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* O nouă înfrângere a mafiei din justiție: instalarea Adinei Florea la SS-Gestapo a fost blocată a cincea oară! Vot la limită: 10-9

Cum putem scăpa de PSD în 3 pași și 15 luni, plecând de la dorința lui Moise Guran: „Să scăpăm odată de acest blestem!”

VIDEO. Ultimele ore ale Alexandrei. La reconstituire, anchetatorii au făcut focul, iar Dincă a pus lemne sub butoi. O polițistă a jucat rolul Alexandrei, iar la ardere a fost folosit un manechin

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

VIDEO. Revanșa reporterului Pro TV: Dragnea l-a chemat la baie, el s-a dus în Teleorman. Ancheta lui Alex Dima, de mare audiență, a putut fi văzută și la Rahova, unde e întemnițat Dragnea

Beizadeaua ucigașă a mai făcut două accidente grave! A distrus trei mașini de lux, în valoare totală de peste 600.000 de euro: Nissan, Ferrari, Aston Martin!

DOCUMENT. Așa arată cetățenia americană a Sorinei! Plus: distracție cu vrăjitoarea. Între timp, televiziunile din România primesc confirmarea ticăloșiei cu care au tratat acest caz

VIDEO. Cum a fost lovit în cap un gorjean, în curtea bisericii, de glonțul tras de un jandarm la 2,5 kilometri distanță

5 COMENTARII

 1. Vedeți ce înseamnă să nu’i pui să plătească pentru toate porcăriile făcute României și poporului român ?! Păi acest interlop mizerabil pușcăriaș numai pentru șpaga de >927 mii lei se face el vinovat ? Acest șobolan trădător râios a fost unul din mâna dreaptă a tziganului poponar mafiot – N A ! Iar kurva analfabetă apelează la pușcăriași să o ajute în campania electorală ?! Bolșevici gretzoși ce sunteți ! Blestem pe voi, familiile și copiii voștri, lăcuste scabroase roșii !!!

 2. Miron Mitrea , un personaj pesedist drag multor mafioți ,fost pușcăriaș cum sunt mulți din PSD , a declarat
  Ca nu se mai bagă in politica și ca dorește sa facă consultanta politica!!!!! Ce consultanta politica , numai când se uita la mustață vede ca seamănă leit cu un personaj celebru din PSD recent condamnat la închisoare.cam toți “ Greii “ din PSD cocoțați in demnități au pus umărul la prăbușirea economică și politica a României.!!!

  • PRINTRE ALTELE (!!!), Mazăre l-a rasplatit SI (!!!) cu… doua (2) mandate consecutive (2008-2012-2016) de deputat P.S.D. de Constanța, pentru… (MULT !) mai tânara sotie a lui M.M., frumusica (Sic !) Manuela Mitrea, care veneau, de altfel, în… continuarea… altor doua (2), tot consecutive, de… deputat de Mehedinți (2000-2004-2008) !
   Apropo: ati auzit, vreodata, de aceasta doamna parlamentar, timp de… patru (4 !) mandate (2000-2016) consecutive ?! (In afara unei… tentative, nereusite, de lege… antifumat, de prin 2011…)

   Asta in timp ce Miron Mitrea (fostul lider sindical, fondator al „Frației”, initial… ANTIFESENIST — ! –, pana la… tradarea din 1993, cand… „a intors foaia” si „s-a dat” cu F.D.S.N./P.D.S.R. !) era cand parlamentar P.S.D. de Vrancea (deputat, intre 1996-2008. si, apoi, senator, intre 2008-2012), cand ministru al unui… MEGA-minister, creat special pentru el, in Guvernul P.S.D. al lui Adrian Nastase: ministerul… Transporturilor, Lucrarilor Publice, Constructiilor, Muncii, Familiei si Turismului, care ordona… cam tot bugetul de investitii al Tarii !

 3. Ciume ambulante.
  Ei cred ca merita sa fie vesnic pe tapet, sa ne faca bataturi pe creier. E cumplit ce se intampla! Balaurul psd-ist e indestructibil. Se reface oriunde ai zice ca i s-a produs o rana de importanta vitala….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here