Viceprimarul Guru din regiunea Herson, instalat în funcție de invadatorii ruși, a fost împușcat în propria casă

4
6142
Vitalie Guru

Invadatorii ruși primesc lovitură după lovitură în teritoriile pe care le-au ocupat temporar în Ucraina. Șeful adjunct al administrației orașului Novaia Kahovka din regiunea Herson, instalat în funcție de puterea de la Kremlin, a fost lichidat chiar în propria sa casă, de către persoane necunoscute. Este vorba despre Vitalie Guru – un trădător trecut în slujba ocupanților.

Propagandiștii ruși de la RIA Novosti afirmau că Vitalie Guru a ajuns la spital în stare gravă, după ce s-a ales cu mai multe împușcături în diferite zone ale corpului. Site-ul ucrainean Obozrevatel.com scrie însă despre moartea colaboratorului putinist, preluând informații de pe câteva canale rusești de Telegram: “Au încercat să-l ducă la un spital din Crimeea. Se știe deja că Guru a murit în drum spre Crimeea”.

Până la urmă, o trădătoare a Ucrainei, Ekaterina Gubareva, a confirmat pentru agenția de știri TASS din Moscova decesul lacheului Guru: “Șeful adjunct al administrației districtului Kahovka din regiunea Herson, Vitali Guru, a murit în urma unei tentative de asasinat asupra lui. Se presupune că a fost împușcat cu un pistol Makarov”.

Obozrevatel.com: “Filmările pe care le-au făcut arată picături de sânge pe podeaua casei, precum și cartușe întinse pe pământ. Aparent, presupunerea legată de pistolul Makarov a fost făcută tocmai pe această bază. Înainte de invazia pe scară largă a Federației Ruse, Guru a fost șeful districtului Dnipro al comunității teritoriale urbane din Novaia Kahovka. Când zona a fost ocupată de ruși, Guru a trecut imediat în slujba agresorului: a colaborat cu ocupanții și a distribuit de bunăvoie comentarii optimiste și vesele în mass-media de propagandă rusă”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Asasinii GRU trimiși de Putin să-i ucidă pe ministrul Apărării și pe șeful GRU din Ucraina au fost arestați de serviciile secrete de la Kiev

* „Rusia merge spre faliment în Ucraina”

* „Când vă lamentați de prețul energiei, amintiți-vă prețul pe care fiecare ucrainean îl plătește pentru pacea voastră!”

* Sadica putinistă Olga Kaciura, înainte de a fi lichidată în Donbass: „Că-i procesez pe polonezi, pe ucraineni sau pe americani, nu contează. Ei ard la fel”

* ANALIZĂ. De ce este Rusia neputincioasă în fața loviturilor HIMARS. Ucrainenii au distrus aproape toate depozitele de carburanți și muniție ale armatei ruse în teritoriile ocupate

* După divorț, Putin și-a făcut miliardară fosta soție, pe banii rușilor. Liudmila trăiește în Occident fără niciun fel de sancțiuni

* Fiica patronului de la Realitatea Plus, osanale grețoase aduse catastrofei Firea: „De fiecare dată a dat dovadă de onestitate” / „Până şi cei care au votat USR plâng acum după dvs.”

* Parchetul Militar se jură că de data asta chiar îi înfundă pe Iliescu, Voican și generalul Rus (media de vârstă: 87 de ani). „Dosarul Revoluției” a fost retrimis în judecată

* Mesajul de adio al artistei care s-a sinucis la a 5-a încercare, înecându-se în Lacul Morii. A activat la Festivalul „George Enescu”, dar a fost răvășită de „o iubire neîmpărtășită”

* FOTBAL. Turul 3 preliminar e deja prea greu pentru echipele românești! Iar până la grupe ar mai fi și turul 4…

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here