miercuri, februarie 28, 2024
AcasăNewsMesajul de adio al artistei care s-a sinucis la a 5-a încercare,...

Mesajul de adio al artistei care s-a sinucis la a 5-a încercare, înecându-se în Lacul Morii. A activat la Festivalul „George Enescu”, dar a fost răvășită de „o iubire neîmpărtășită”

-

Simona Săndulescu, fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune, a fost găsită înecată în Lacul Morii din București, la scurt timp după ce a lăsat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook.

În noaptea de sâmbătă spre duminică (6/7 august), la ora 1.29, Simona Săndulescu a postat un mesaj de adio pe pagina de Facebook, în care anunţa că va intra în Lacul Morii, situat pe Dâmbovița, în Sectorul 6 al Capitalei, între cartierele Crângași și Militari.

Ultimul mesaj al Simonei Săndulescu: „Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine….. Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii, purtând povara unei iubiri neîmpărtășite…. Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!”

Telefonul artistei a fost găsit pe marginea lacului, în locul prin care aceasta intrase în apă, noaptea, în jurul orei 1.30.

- Advertisement -

În ultimii ani, Simona Săndulescu a mai avut patru tentative de sinucidere, dar a renunțat. Gândul suicidar a obsedat-o însă până în ziua morții.

„A lăsat telefonul pe dig și s-a aruncat peste balustradă”

După câteva minute de la postarea mesajului, mai mulţi prieteni ai Simonei i-au transmis să nu facă acest gest. Ulterior, una din cunoştinţele Simonei a anunţat, într-un comentariu, decesul artistei: „Dragilor, am vorbit cu un domn care m-a sunat pe telefonul de messenger și mi-a confirmat decesul ei. A fost acolo azi noapte și i-a ridicat trupul din lac, din păcate echipa a ajuns când ea deja era moartă! Și-a lăsat telefonul pe dig, degeaba o sunam noi… L-a lăsat pe dig și s-a aruncat peste balustradă. Au văzut toată scena doi tineri care se aflau pe dig.. Au sunat la poliție, dar ea s-a aruncat peste balustradă. Este depus trupul la IML”.

- Advertisement -

Poliţiştii Secţiei 20 au fost sesizaţi în jurul orei 1.40, prin apel la 112, cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. Conform acestora, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul.

În prezent, cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML), în vederea efectuării necropsiei.

A activat în mari orchestre

Potrivit site-ului de specialitate Societateamuzicala.ro, Simona Săndulescu a fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. A activat ca organist în concertele susținute de:

  • Orchestra Națională Radio;
  • Orchestra de Cameră Radio;
  • Corul Academic Radio;
  • Orchestra Filarmonicii „George Enescu”.

Ca organist solist, Simona Săndulescu a susținut recitaluri la Sala Radio, Catedrala Sfântul Iosif, Universitatea Națională de Muzică, Biserica Italiană, Biserica Franceză (toate din București), dar și în alte orașe din țară.

A participat că organist în cadrul Festivalului „George Enescu” (ediția 2013) și în cadrul Festivalului RadiRo (ediția 2014).

Activitatea sa este bogată și în domeniul muzicii de cameră, susținând numeroase recitaluri camerale alături de artiști renumiți.

Simona Săndulescu a fost totodată organist la Biserica Franceză „Sacré Coeur” din București.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fiica patronului de la Realitatea Plus, osanale grețoase aduse catastrofei Firea: „De fiecare dată a dat dovadă de onestitate” / „Până şi cei care au votat USR plâng acum după dvs.”

* Parchetul Militar se jură că de data asta chiar îi înfundă pe Iliescu, Voican și generalul Rus (media de vârstă: 87 de ani). „Dosarul Revoluției” a fost retrimis în judecată

* Și sinistrul Nicolicea rămâne fără certificatul de revoluționar! Maximă impostură: nu s-a găsit nicio dovadă că fostul parlamentar PSD ar fi jucat vreun rol în evenimentele din 1989

* „Când vă lamentați de prețul energiei, amintiți-vă prețul pe care fiecare ucrainean îl plătește pentru pacea voastră!”

* Sadica putinistă Olga Kaciura, înainte de a fi lichidată în Donbass: „Că-i procesez pe polonezi, pe ucraineni sau pe americani, nu contează. Ei ard la fel”

* ANALIZĂ. De ce este Rusia neputincioasă în fața loviturilor HIMARS. Ucrainenii au distrus aproape toate depozitele de carburanți și muniție ale armatei ruse în teritoriile ocupate

* „Putin are zeci de tone de valută și tone de lingouri de aur. Banii – 250 de miliarde de dolari – sunt depozitați în țări unde extrădarea este imposibilă”

* FOTBAL. Turul 3 preliminar e deja prea greu pentru echipele românești! Iar până la grupe ar mai fi și turul 4…

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -