marți, februarie 27, 2024
AcasăMainSadica putinistă Olga Kaciura, înainte de a fi lichidată în Donbass: "Că-i...

Sadica putinistă Olga Kaciura, înainte de a fi lichidată în Donbass: „Că-i procesez pe polonezi, pe ucraineni sau pe americani, nu contează. Ei ard la fel”

-

Terorista Olga Kaciura (44 de ani), ucisă în Donbass de armata ucraineană la finele lunii iulie, era de o violență ieșită din comun. Acționa totdeauna cu sânge rece. Nu-i păsa pe cine omora. Cunoscută cu indicativul “Korsa”, ea declarase cu puțină vreme înainte de a fi lichidată că nu contează absolut deloc în cine trage, fiindcă toți “ard la fel”.

Olga Kaciura și-a crescut și cei doi copii în același spirit bolnav, preluat din doctrina nazistă. Ambii susțin în prezent regimul criminal de la Kremlin, condus de sceleratul Vladimir Putin: fiica a servit în divizia ei timp de 4 ani, iar fiul de doar 17 ani se pregătește de înrolare.

Dezvăluirile sunt prezentate de site-ul ucrainean Obozrevatel.com. “Korsa” acordase la un moment dat un interviu publicației propagandistice “Rossiiskaia Gazeta”, unde și-a etalat gândirea diabolică.

Terorista “Korsa”: “Am participat la interogatoriul prizonierilor. Aceștia sunt lupii care se îmbracă în haine de oaie. El se uită la tine și este clar că te urăște. Naționaliștii «Azov», militarii Forțelor Armate ale Ucrainei – între ei nu există nicio diferență. Consider că este inutil să vorbesc cu acești oameni, să le demonstrez ceva. Că-i procesez cu Grad-urile (rachetele Grad – n. red.) pe polonezi, pe ucraineni sau pe americani, nu contează. Ei ard la fel”.

- Advertisement -

Ucrainenii au făcut-o șefă de personal în Poliția din Donețk, cu gradul de locotenent-colonel. Rușii au înrolat-o în Brigada 3 motorizată Berkut

În realitate, “lupul îmbrăcat în haine de oaie” era chiar terorista Olga Kaciura. Și-a trădat țara fără nicio remușcare, deși îi fuseseră oferite numai slujbe bine plătite.

Mai întâi a lucrat vreme de 16 ani ca ofițer în agențiile ucrainene de aplicare a legii. Fusese promovată de la funcția de anchetator la cea de șef de personal al unuia dintre departamentele regionale ale departamentului de poliție din Donețk. Primise și gradul de locotenent-colonel în Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei.

Apoi, în 2012, suspectată de colaborare cu rușii, și-a pierdut postul gras. S-a angajat însă pe bani și mai mulți la o bancă.

- Advertisement -

Doi ani mai târziu, a trecut în tabăra “denazificatorilor”, intrând în rândurile Brigăzii 3 motorizate Berkut, din Corpul 1 de armată al așa-zisei Republici Populare Donețk.

Nu există informații exacte despre cum a pierit terorista putinistă. Cert este că a fost eliminată pe 29 iulie, dar acest lucru a devenit cunoscut oficial abia pe 3 august. Potrivit unei versiuni, mașina cu care se deplasa Kaciura, ca parte dintr-un convoi, a sărit în aer pe traseul Gorlovka – Donețk, în urma unei lovituri cu ATGM.

„Nu o femeie, ci un monstru”

Site-ul Obozrevatel.com, citând o sursă din anturajul teroristei Olga Kaciura, scoate la iveală informații despre viața acesteia.

  • “De ce o femeie desăvârșită, mamă a doi copii, s-ar alătura în 2014 comandantului de teren Igor Bezler, care opera atunci la Gorlovka? Totul este foarte simplu. Munca în serviciul de securitate al băncii i-a dat Korsei independență financiară, dar ea nu a avut mari economii. În plus, viața ei personală a fost neliniștită. S-a mutat în Donbass înainte de ocupație, ea a văzut asta ca pe o șansă. A vrut să reușească, a vrut putere.”
  • “Specialitatea pe care Olga Kaciura a primit-o la departamentul militar, în timp ce studia la Institutul Politehnic Donețk, a fost aceea de dezvoltator de software pentru sisteme de ghidare a rachetelor balistice.”
  • “În ciuda faptului că femeile din «armata republicii» nu erau foarte binevenite, Korsa a fost o excepție. Există un singur motiv: ea nu a avut angoasă morală cu privire la moartea oamenilor. Dură, fără compromisuri, ea a fost numită nu o femeie, ci un monstru.”
  • “Ulterior, ea a început să comande Divizia BM-21 Grad MLRS din Gorlovka. Avea sub comanda ei 140 de artilerişti.”
  • “«Korsa» s-a specializat în bombardarea teritoriului ocupat. A recunoscut cumva că milițiile au îmbrăcat uniforma Forțelor Armate ale Ucrainei pentru a se apropia și a lovi ținte.”

„A murit ca un infractor condamnat. E drept, din motive evidente, procesul din 2021 s-a desfășurat fără prezența acuzatului”

  • “Are sânge până la coate. Slaviansk, Gorlovka, Novouganskoie, Stepnoe, Uglegorsk, Avdeevka – și putem continua să numim așezările care au suferit din cauza diviziei acesteia, unde au murit mulți oameni. Era important s-o oprim pe Kaciura.”
  • “«Korsa» a fost vânată multă vreme. S-au oferit mulți bani pentru capturarea ei sau informații valoroase despre ea, dar Kaciura, care a servit în forțele de ordine timp de mulți ani, a fost paranoic de precaută. A luat toate măsurile de securitate posibile. Adevărat, a fost rănită de mai multe ori.”
  • “A murit ca un infractor condamnat. E drept, din motive evidente, procesul din 2021 s-a desfășurat fără prezența acuzatului. În decembrie, Judecătoria Sevcenkovski din Cernăuți a pronunțat un verdict, dar acesta nu este public. În Registrul unificat al hotărârilor judecătorești este clasificat.”
  • “Potrivit serviciilor secrete ucrainene, Olga Kaciura a fost găsită vinovată de săvârșirea unei infracțiuni în temeiul părții 1 a art. 258-3 (participarea la un grup terorist sau organizație teroristă) din Codul penal al Ucrainei și condamnată la 12 ani de închisoare.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Raport clasificat american: Rusia a pierdut în Ucraina 75.000 de militari, uciși sau răniți, adică peste 1‰ din populația masculină a țării!

* ANALIZĂ. De ce este Rusia neputincioasă în fața loviturilor HIMARS. Ucrainenii au distrus aproape toate depozitele de carburanți și muniție ale armatei ruse în teritoriile ocupate

* „Putin are zeci de tone de valută și tone de lingouri de aur. Banii – 250 de miliarde de dolari – sunt depozitați în țări unde extrădarea este imposibilă”

* Cum l-a „bătut și violat” Codrin Ștefănescu pe Liviu Dragnea, „în repetate rânduri”, chiar sub sigla partidului lor. De ce? Pentru „ca tu să poți avea pe masă roșii românești!”

* Fiica patronului de la Realitatea Plus, osanale grețoase aduse catastrofei Firea: „De fiecare dată a dat dovadă de onestitate” / „Până şi cei care au votat USR plâng acum după dvs.”

* Parchetul Militar se jură că de data asta chiar îi înfundă pe Iliescu, Voican și generalul Rus (media de vârstă: 87 de ani). „Dosarul Revoluției” a fost retrimis în judecată

* Și sinistrul Nicolicea rămâne fără certificatul de revoluționar! Maximă impostură: nu s-a găsit nicio dovadă că fostul parlamentar PSD ar fi jucat vreun rol în evenimentele din 1989

* FOTBAL. Turul 3 preliminar e deja prea greu pentru echipele românești! Iar până la grupe ar mai fi și turul 4…

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -