„Rusia merge spre faliment în Ucraina. Echipamentele militare sunt transportate din Orientul Îndepărtat”

2
7122
Oleksei Danilov

Armata rusă se află la un pas de faliment, anunță Oleksei Danilov, secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei. Potrivit mesajului scris de acesta pe Twitter, preluat de site-ul Obozrevatel.com, Kremlinul a ajuns să transporte echipamente militare tocmai din Orientul Îndepărtat.

Oleksei Danilov: „Pentru a lupta cu noi astăzi, inamicul este forțat să mobilizeze echipamente, muniție din Orientul Îndepărtat, Urali și din alte teritorii. Echipamentele sunt deja transportate de-acolo. Rusia merge spre faliment în Ucraina. Cu toate astea, invadatorii au impresia că nu pot să piardă acest război”.

Oficialul de la Kiev mai susține că Federația putinistă distruge treptat populația colonizată în secolele XIX-XX, întrucât pe frontul ucrainean nu sunt atât de mulți ruși. Acolo luptă cu precădere alte națiuni, cărora regimul criminal de la Moscova „le-a furat limba, istoria și tradițiile și îi consideră «pretinși ruși»”.

„Al Treilea Război Mondial a debutat în 2008, când Rusia a atacat Georgia, iar în 2014 a intrat într-o fază activă”

Politicianul ucrainean îi atribuie președintelui Volodimir Zelenski întreg controlul asupra sectorului de securitate și apărare. Federația Rusă este acuzată de acte criminale, minciuni și campanii de discreditare.

Oleksei Danilov: „Nimeni nu ne datorează nimic, dar astăzi ne protejăm de barbarie nu numai pe noi și Europa, ci și întreaga lume civilizată. Încercarea Federației Ruse de a mușamaliza crimele de război de la Olenivka este asemănătoare cu faptul că a mințit ani de zile despre Boeing-ul malaezian pe care l-a doborât în 2014”.

Vorbind despre începutul unui nou război planetar, Danilov a menționat că acesta s-a declanșat deja de 14 ani. „Al Treilea Război Mondial a debutat în 2008, când Federația Rusă a atacat Georgia, iar în 2014 a intrat într-o fază activă. Dacă va fi un mare tsunami – asta va depinde de mulți factori. Suntem recunoscători tuturor celor care ne ajută să luptăm cu inamicul. Războiul nu înseamnă doar gloanțe, obuze. Ține și de media, energie, alimente și alte domenii”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fiica patronului de la Realitatea Plus, osanale grețoase aduse catastrofei Firea: „De fiecare dată a dat dovadă de onestitate” / „Până şi cei care au votat USR plâng acum după dvs.”

* Parchetul Militar se jură că de data asta chiar îi înfundă pe Iliescu, Voican și generalul Rus (media de vârstă: 87 de ani). „Dosarul Revoluției” a fost retrimis în judecată

* Mesajul de adio al artistei care s-a sinucis la a 5-a încercare, înecându-se în Lacul Morii. A activat la Festivalul „George Enescu”, dar a fost răvășită de „o iubire neîmpărtășită”

* „Când vă lamentați de prețul energiei, amintiți-vă prețul pe care fiecare ucrainean îl plătește pentru pacea voastră!”

* Sadica putinistă Olga Kaciura, înainte de a fi lichidată în Donbass: „Că-i procesez pe polonezi, pe ucraineni sau pe americani, nu contează. Ei ard la fel”

* ANALIZĂ. De ce este Rusia neputincioasă în fața loviturilor HIMARS. Ucrainenii au distrus aproape toate depozitele de carburanți și muniție ale armatei ruse în teritoriile ocupate

* „Putin are zeci de tone de valută și tone de lingouri de aur. Banii – 250 de miliarde de dolari – sunt depozitați în țări unde extrădarea este imposibilă”

* După divorț, Putin și-a făcut miliardară fosta soție, pe banii rușilor. Liudmila trăiește în Occident fără niciun fel de sancțiuni

* FOTBAL. Turul 3 preliminar e deja prea greu pentru echipele românești! Iar până la grupe ar mai fi și turul 4…

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here