Viceprimarul Bădulescu pune procurorii pe urmele lui Dragnea! „După ce voi declara eu luni, Parchetul va trebui să pornească pe alte piste, pentru a identifica dacă 10 august a fost creația lui Liviu Dragnea”

2
1178
Aurelian Bădulescu
Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu (încă PSD), a declarat astăzi că, în urma declarațiilor pe care le va face luni la Parchet, procurorii ar trebui să meargă „pe alte piste”, care „ar putea identifica faptul că 10 august 2018 a fost creația lui Liviu Dragnea”.
La o dezbatere publică găzduită de Primăria Capitalei, Bădulescu a spus: „Situația de pe data de 10 august 2018 aduce noi situații la cunoștința Parchetului… care va trebui, în urma acestor declarații pe care le voi da și care nu au avut legătură cu ce m-au întrebat procurorii la acel moment, să pornească pe alte piste pentru a identifica, în opinia mea, dacă sau nu 10 august 2018 a fost creația lui Liviu Dragnea”.
Întrebat dacă intervenția Jandarmeriei din 10 august a fost legală, Bădulescu a precizat, în același stil agramat-incoerent: „Am să mențin întotdeauna: în acea zi, Jandarmeia a fost folosită fără știrea lor într-un joc în care oamenii au avut de pierdut – atât jandarmii, cât și oamenii care au intrat în contact cu jandarmii. A fost o intervenție proporțională, iar ordinele care se dădeau către Jandarmerie și discursul public au fost doar de a muta dinspre Jandarmerie cine este de fapt obiectivul și cine este creierul acestei mișcări. Niciodată să nu uitați: revoluțiile și mișcările de stradă au un epicentru. Politicul”.

CITIȚI ŞI:

Viceprimarul PSD al Capitalei: „Am mințit în ancheta despre 10 august”, pentru că „am tras pentru partid”!

INCREDIBIL! Au adus două camioane cu pietre în Piaţa Victoriei înainte de mitingul din 10 august! L-au cumpărat pe procurorul militar?

PSD crapă de la gazele din 10 august. Represiunea barbară începe să-i iasă pe nas

Au stârnit AVALANŞA care îi va distruge! Plângeri pe bandă rulantă împotriva jandarmilor din 10 august

2 COMENTARII

  1. Acest Badulescu pare un personaj de mucava, un fel de actor de mana a 3-a. Cred ca-si negociaza minciunile sa poata obtina beneficiu maxim. Ce garantie putem avea ca dezvaluirile lui sunt ceva de valoare cand el declara ca la taraba ca a mintit legat de 10 august. Parca acolo era o bataie intre doi interlopi de 2 bani, nu o miza uriasa a democratiei romanesti si dreptatea a sute de mii de oameni batjocoriti in piata aceea!

  2. ca-m asa ceva avem an acest patid,PSDragnea,,.Mincinosii Hotii,Excrocii..ETC,,care recunosc singuri fara scrupule,, nimicuri ce a-ti ajuns acolo pe Spaga,,.ca scolile lea-u facut dupa ce au ajuns an Parlament,Primarii,Senat ,,ETC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here