Viceprimarul PSD al Capitalei: „Am mințit în ancheta despre 10 august”, pentru că „am tras pentru partid”!

0
750
Aurelian Bădulescu

Aurelian Bădulescu (PSD), viceprimarul Capitalei, căruia partidul îi retrage sprijinul politic, a declarat la Realitatea TV (telefonic) că a mințit la Parchetul Militar, când a fost audiat în ancheta privind represiunea din 10 august, de la „Mitingul Diasporei”.

Aurelian Bădulescu: „Dom’le, după câte am făcut eu… Am mers până acolo încât a trebuit să mint. (…) Am avut o altă atitudine decât cea care ar fi trebuit, atunci când am declarat în fața organelor de urmărire penală ce m-au întrebat referitor la evenimentele din 10 august… și am spus asta în contextul în care am vrut să subliniez faptul că am făcut tot ce mi-a stat în putere ca să trag cu acest partid”.

Fidel grupării Firea-Pandele, Aurelian Bădulescu a intrat în dizgrația grupului dominant din PSD (Dragnea-Vâlcov) odată cu primărița Capitalei. El este și un apropiat al lui Gigi Becali (nașul Gabrielei Firea), care de o vreme lansează atacuri necruțătoare la adresa lui Liviu Dragnea.

Comitetul Executiv al PSD Bucureşti s-a întrunit astăzi pentru a-i retrage sprijinul politic lui Aurelian Bădulescu.

CITIŢI ŞI:

PSD crapă de la gazele din 10 august. Represiunea barbară începe să-i iasă pe nas

Boicotat de televiziuni, Mihai Tudose răbufneşte: „E incalificabil să trimiți Jandarmeria să bată protestatari. E grav!”

Aurelian Bădulescu după audierea de la Parchetul General

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here