Acasă News INCREDIBIL! Au adus două camioane cu pietre în Piaţa Victoriei înainte de...

INCREDIBIL! Au adus două camioane cu pietre în Piaţa Victoriei înainte de mitingul din 10 august! L-au cumpărat pe procurorul militar?

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a recunoscut azi că a minţit procurorii militari care anchetau evenimentul din 10 august. El a fost în celula de criză din spatele guvernului.

„Dom’le, după câte am făcut eu… Am mers până acolo încât a trebuit să mint. (…) Am avut o altă atitudine decât cea care ar fi trebuit, atunci când am declarat în fața organelor de urmărire penală ce m-au întrebat referitor la evenimentele din 10 august… și am spus asta în contextul în care am vrut să subliniez faptul că am făcut tot ce mi-a stat în putere ca să trag cu acest partid”, a declarat azi după-amiază Bădulescu.

Iar în urmă cu câteva minute a plusat, tot la Realitatea TV, lăsând de înţeles că procurorul militar aflat în Piaţa Victoriei în 10 august era trimis acolo pentru a acoperi atacurile criminale puse la cale de guvern, prin Ministerul Afacerilor Interne şi Jandarmerie.

„Procurorul militar Corbu, care se afla atunci în Piaţa Victoriei, era pregătit cu documente menite să prezinte evenimentele într-un alt fel decât în realitate. Eu le-am spus că am văzut persoane violente, din galerii de fotbal, care trebuiau oprite să nu intre în Piaţă. I-am spus apoi că am văzut persoane violente cu sticle incendiare, care fabricau cocktailuri Molotov la doi paşi de locul mitingului. Nu a luat în calcul nimic. Poate avea deja confirmarea. Sau are de gând să folosească aceste probe la momentul potrivit. În 9 august, înainte de miting, sau pe 8 august, două camioane au descărcat pietre. Nu ştiu cine le-a adus. Statul paralel abia cum încep să lucreze. Ca să pună procurorul X la vârf ca să-i facă dosar lui Y”, a declarat Bădulescu, în emisiunea Jocuri de Putere.

Declaraţiile grave de azi ale lui Aurelian Bădulescu vor trebui confirmate în scris, la Parchetul Militar, în dosarul cauzei „10 august”. Dar ele sunt deja o mărturie ZDROBITOARE la nivelul imaginii publice. Ceea ce ştie tot românul – că atacul disproporţionat al Jandarmeriei la adresa a peste 150.000 de manifestanţi paşnici a fost comandat şi PREMEDITAT politic, conştient ilegal – este acum confirmat mediatic de unul dintre personajele-cheie ale evenimentelor din Piaţa Victoriei: viceprimarul Capitalei, membru al CELULEI de criză din spatele guvernului. El confirmă că pietrele (menite să fie aruncate spre jandarmi de oameni violenţi, din galerii de fotbal, lăsaţi intenţionat să intre în Piaţă) au fost aduse INTENŢIONAT de două camioane, înainte de mitingul Diasporei!!!

Spun asta nu jurnaliştii străini bătuţi, nu protestatarii gazaţi, nu turiştii israelieni scoşi din taxi şi caftiţi pe caldarâm, nu Parlamentul UE, nu Comisia Europeană, nu opoziţia, nu comunitatea internaţională în frunte cu ONU, care a declanşat propria anchetă. NU! O spune unul de-al lor. Cu rol OFICIAL. Ceea ce trebuia demonstrat.

CITIŢI ŞI:

Viceprimarul PSD al Capitalei: „Am mințit în ancheta despre 10 august”, pentru că „am tras pentru partid”!

PSD crapă de la gazele din 10 august. Represiunea barbară începe să-i iasă pe nas

Dragnea ştia cu 4 zile înainte de atacul din 10 august! Procurorii au pus mâna pe secretele lui Carmen Dan

Dosarul represiunii din 10 august provoacă tensiuni între Dragnea şi Carmen Dan. Șeful PSD e furios că protejata sa a desecretizat documentele

loading...

4 COMENTARII

  1. […] ”În 9 august, înainte de miting, sau pe 8 august, două camioane au descărcat pietre – nu ştiu cine le-a adus”, a spus Bădulescu, conform sursei citate.Despre procurorul Corbu, Bădulescu afirmă că ”Nu a luat în calcul nimic – poate avea deja confirmarea – sau are de gând să folosească aceste probe la momentul potrivit”.”Statul paralel abia cum încep să lucreze – ca să pună procurorul X la vârf ca să-i facă dosar lui Y”, a declarat Bădulescu, în emisiunea Jocuri de Putere, conform sursei citate.Iar modul de propagare a acestor declarații este dovedit de comentariul – concluzie a lui Ciocăzanu, publicate de platforma on line, ”Ziariștii”: […]

  2. Daaaa, acuma isi casca si asta gura dupa ce l-au dat afara, inainte relatia cu PSD era numai lapte si miere!!! La fel si pentru tudose si tutuianu, cat i-a tinut dracnea pe functii au tacut chitic, acum , cand sunt dati la o parte, bat din clanta!! De ce nu au votat motiunea de cenzura contra guvernului daca erau constienti ca guvernul nu e bun pentru tara, asteptau toti sa cada ploconul de la dracnea, dar, cum dracnea are prea multe guri de cumparat, au pierdut pleasca…iar acum latra contra stapanului infractor!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările