vineri, mai 31, 2024
AcasăNewsPSD crapă de la gazele din 10 august. Represiunea barbară începe să-i...

PSD crapă de la gazele din 10 august. Represiunea barbară începe să-i iasă pe nas

-

Astăzi – miercuri, 30 ianuarie -, teroarea din 10 august a fost pomenită de doi PSD-iști. Unul – deputat, fost prim-ministru; celălalt – viceprimar al Capitalei.

Edpisodul 1. Mihai Tudose (pentru Podul.ro): „Ce a urmat pe 10 august… E incalificabil să trimiți Jandarmeria să bată protestari. Este grav că s-a ajuns la așa ceva!”

Episodul 2. Aurelian Bădulescu (la Realitatea TV): „Dom’le, după câte am făcut eu… Am mers până acolo încât a trebuit să mint. (…) Am avut o altă atitudine decât cea care ar fi trebuit, atunci când am declarat în fața organelor de urmărire penală ce m-au întrebat referitor la evenimentele din 10 august… și am spus asta în contextul în care am vrut să subliniez faptul că am făcut tot ce mi-a stat în putere ca să trag cu acest partid”.

- Advertisement -

Episodul 3. Aurelian Bădulescu (la România TV): „Câte documente ai semnat ca să nu-i laşi în piaţă… şi ăştia au dat la Parchet. Şi de ce? Şi de ce a trebuit să mint la Parchet? Asta nu se întreabă? Da (am minţit la Parchet – n.red.). După 30 ianuarie este ziua în care lumea va şti adevărul. Asta, asta este frica lor. Da, domn’e, recunosc că am minţit la Parchet şi mă pun la dispoziţia organelor de urmărire penală cu fapte şi declaraţii pentru data de 10 august 2018. Poftim, am spus-o public. Ce am minţit, o să declar la Parchet. (…) De ce am mințit? Pentru că sunt un mincinos şi ca să apar un partid care acum mă exclude… de aia. Ca să-l apăr pe Codrin Ştefănescu, ca să apăr democraţia, ca să fie bine”.

Câteva notițe la cald.

  1. E bine că încep chiar și unii PSD-iști să „reevalueze” intervenția barbară din 10 august.
  2. Ca fost prim-ministru, Tudose trebuia să vorbească încă de atunci, la cald. De ce a tăcut?
  3. Bădulescu recunoaște că i-a mințit pe procurorii militari pentru că „trăgea” cu PSD.
  4. Viceprimarul Capitalei vrea să meargă acum la Parchetul Militar să facă o nouă mărturie, de data asta curățată de zgura minciunii.
  5. Tot mai mulți adepți ai Omertei PSD-ist aleg să se spovedească. Asta-i bine!

CITIŢI ŞI:

INCREDIBIL! Au adus două camioane cu pietre în Piaţa Victoriei înainte de mitingul din 10 august! L-au cumpărat pe procurorul militar?

Viceprimarul PSD al Capitalei: „Am mințit în ancheta despre 10 august”, pentru că „am tras pentru partid”!

Boicotat de televiziuni, Mihai Tudose răbufneşte: „E incalificabil să trimiți Jandarmeria să bată protestatari. E grav!”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -