Acasă Media Două dintr-o lovitură. Digi 24 închide şi staţiile locale, după valul de...

Două dintr-o lovitură. Digi 24 închide şi staţiile locale, după valul de plecări cu jurnalişti, editori, producători!

Postul de știri Digi24 a luat decizia de a închide stațiile locale din țară. Chiar în această seară, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, șefii stațiilor locale au început să își anunțe angajații în legătură cu această situație.

Conform acelorași surse, cei care au contracte pe perioadă determinată nu vor mai avea prelungită relația cu postul de televiziune. Cei care au contracte pe perioadă nedeterminată vor primi din partea conducerii propuneri pentru a ocupa alte poziții.

Digi24 are stații locale la Oradea, Timișoara, Craiova, Cluj, Brașov, Constanța, Galați și Iași. În afara concedierilor din teritoriu, azi au fost anunţate plecări importante din redacţia de la Bucureşti.

Aseară a fost ultima emisiune prezentată de Tudor Mușat la Digi 24, realizator în prime-time al talk-show-ului „24/7” .

Alături de el, pe lista de plecări ar mai figura Francesca Simionescu (social), Mihaela Brăzdeș (social), Arina Delcea (politic), Cristi Popa, George Simionescu (producător) și Andra Timu (editor), a mai dezvăluit PaginadeMedia.ro.

Coincidenţă sau nu, acum două săptămâni, Darius Vâlcov, omul care conduce de fapt Guvernul României din postura de consilier special al premierului Dăncilă, a lansat un atac la adresa Digi 24.

CITIŢI ŞI:

Val de plecări din Digi 24. Tudor Muşat (realizator 24/7), cap de listă. Zvonuri privind închiderea staţiilor locale ale postului TV de ştiri

loading...

2 COMENTARII

  1. Nu credeam că pot vedea vreodată asa ceva pe Realitatea TV.O monstruozitate de emisiune cu Cozmin Gușă pe post de moderator. E clar! Omul se crede un mic Napoleon care poate sa le facă pe toate:politician,analist, moderator,strateg,polisportiv,etc…Și,evident,totul acompaniat de un taraf de maneliști care se potrivea ca”nuca’n perete”cu aerul(dorit serios)al mega- emisiunii…Un deserviciu mai mare nici că putea să-și facă un patron propriului post de televiziune…Un ghiveci oribil…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările