Un youtuber norvegian a murit într-un lac înghețat în timp ce le arăta urmăritorilor cum patinează el dezbrăcat

0
2564
Apetor era obișnuit să filmeze în condiții extreme. În urmă cu doi ani făcuse o reclamă la vodcă pe un lac similar

Un cunoscut youtuber norvegian a murit după ce a căzut într-un lac înghețat, în timp ce le arăta fanilor fanilor cum patinează el dezbrăcat, relatează Marca. Gheața s-a spart sub omul de 57 de ani, care n-a reușit să iasă imediat. Un trecător a sunat la Salvare și youtuberul a fost dus la spital, dar șocul suferit i-a fost fatal.

Tragedia s-a întâmplat săptămâna trecută. Tor Eckhoff, care-și luase pseudonimul Apetor, filma un videoclip pentru canalul său de YouTube, unde urma să-și învețe următoritorii cum se patinează în condiții extreme, fără haine și în condiții de iarnă.

Norvegianul s-a dus la Lacul Jakobs Dam, din Kongsberg, s-a dezbrăcat, apoi a intrat pe gheața care nu era însă foarte solidă și s-a spart. „Apetor“ a căzut în apa rece-sloi și n-a reușit să iasă imediat. A început să țipe. Un trecător l-a auzit și a sunat la urgență.

A venit Ambulanța, care l-a resuscitat pe youtuber și l-a dus la spital. Organismul acestuia suferise însă un șoc prea mare și omul a decedat.

Cu doar o săptămână în urmă, la împlinirea vârstei de 57 de ani, „Apetor” postase pe contul său un alt filmuleț, cu titlul „Nu sunt mort, fac 57 azi” și în care își scrisese pe frunte „57“.

Norvegianul era urmărit pe YouTube de 1,2 milioane de oameni cărora le livra clipuri filmate în condiții extreme.

Accidentele produse în timp ce se încearcă impresionarea fanilor pe rețelele de socializare sau pe YouTube s-au înmulțit foarte tare în ultimii ani. Astă-vară, un trăsnet a omorât în India 11 influenceri dintr-o dată după ce a lovit un turn în care aceștia urcaseră ca să-și facă selfie-uri „de Instagram“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Mi-au furat portofelul!“ O reporteriță RTV a fost tâlhărită la o manifestare AUR, în timp ce vorbea cu George Simion, de Ziua Națională, la Alba Iulia

* EXCLUSIV. Cei 5 deputați PNL care au votat-o pe avocata interlopilor la șefia Comisiei juridice din Parlament. Au mai contribuit: PSD – 7, UDMR – 2, Minorități – 1

* Lider interlop către Laura Vicol (PSD), noua șefă a Comisiei Juridice din Camera Deputaților: „Tu vorbești când vreau io și cât vreau io, nu când vrei tu!​!”

* Încă o atrocitate: coaliția PSD-PNL l-a reinstalat pe deputatul-șaorma șef la Comisia de Muncă. Ciolacu zicea anul trecut că-l dă afară din partid

* VIDEO. Satiră usturătoare a lui Oreste la adresa lui Rareș Bogdan: „S-a transformat într-un broscoi fără rușine” / „Când te urâțești la suflet, degeaba pui ruj roz” / „Prea mică satira politică pentru un prea mare mincinos!”

Cum s-a rupt în două PNL-ul după coaliția cu PSD! Numele grele care nici nu concep să lucreze cu social-democrații

SERIAL (7). Comploturile anti-Ceaușescu

Cei 4.800 care au împărțit 2,4 miliarde de dolari, prăduiți de Securitate după uciderea lui Ceaușescu. Legătura cu Dan Voiculescu, Vîntu și frații Negoiță

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here