Avertisment de 1 Decembrie: „Să ne pregătim de o nouă bătălie pentru apărarea legii. De la cel mai înalt nivel al statului, votul românilor a fost deturnat către PSD, apărătorul hoției“

0
2806
Iohannis a deturnat voturile românilor și a adus la putere PSD, apărătorul hoției, acuză fostul ministru al Justiției

Românii trebuie să se pregătească, pentru că la orizont urmează noi bătălii pentru apărarea legii, a Justiției și a democrației, avertizează fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, în mesajul postat pe 1 decembrie, de Ziua Națională. Acesta afirmă că „de la cel mai înalt nivel al statului, votul românilor a fost deturnat către PSD, inamicul pe față al Justiției și apărătorul hoției“.

Fruntașul USR nu pronunță numele lui Iohannis, dar referirea la președinte este evidentă. Stelian Ion îi cheamă pe români să fie uniți, „pentru că nu va fi ușor să ținem piept celor care abuzează de votul vostru și care nu-și pot respecta promisiunile și cuvântul dat“.

De la Stelian Ion a plecat, practic, criza politică încheiată cu aducerea PSD la putere. Furios că ministrul USR al Justiției insistă să numească procurorii-șefi de Parchete prin concurs și nu după ce primește numele acestora în plic, Klaus Iohannis i-a cerut premierului de atunci, Florin Cîțu, să-l demită. A urmat o reacție în lanț, miniștrii USR au demisionat, Cîțu a început să-i amenințe și le-a schimbat imediat toți secretarii de stat și prefecții.

Ulterior, Stelian Ion a dezvăluit că Iohannis făcea presiuni deja de câteva luni, cerându-i să renunțe la ideea de a mai desființa Secția Specială!

Mesajul lui Stelian Ion

„La mulți ani, România!

Poate nu vei scăpa niciodată definitiv de lichele și infractori, dar ai alături de tine o armată de oameni harnici și onești, oameni care duc greul fiecărei zile pe umerii lor. Sunt poate prea tăcuți și cu prea mult bun simț, dar nu sunt deloc puțini.

Dar rolul lor este esențial: când cei mai mulți dintre ei se vor activa civic sau politic și vor găsi un numitor comun, lucrurile se vor îmbunătăți semnificativ, viața românilor va semăna mai puțin cu un carusel plin de pericole.

Îmi doresc să nu ne resemnăm, să nu renunțăm. Din contră, să ne pregătim pentru o nouă bătălie pentru apărarea legii, justiției, pentru respecatrea regulilor unui stat de drept și împotriva celor care se pregătesc de hoții.

De Ziua Națională, putem deja să facem un bilanț: am început anul 2021 încrezători că vom onora voturile și încrederea a milioane de români. În câteva luni, de la cel mai înalt nivel al statului, votul românilor a fost deturnat către PSD, inamicul pe față al justiției independente și apărătorul hoției și al rețelelor de corupție.

Știu că sunteți dezamăgiți, vă simțiți pe bună dreptate păcăliți și trădați.

Suntem împreună în această bătălie. Avem mevoie să fim uniți, pentru că nu va fi ușor să ținem piept celor care abuzează de votul nostru și care nu-și pot respecta promisiunile și cuvântul dat.

Fiți puternici! La mulți ani, români!“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Cea mai nerușinată trădare a votului popular de după 1990. O mineriadă politică”. Printre semnatarii manifestului: Monica Macovei, Mircea Cărtărescu, Tudor Chirilă, Radu Paraschivescu

* Un important ziar elvețian îi smulge masca lui Iohannis: „Aproape că nu mai e nicio urmă de agendă reformistă“. E descris modul în care șeful statului și-a înșelat alegătorii

* A reapărut Rareș Bogdan! Anunță că se va „unge“ ministru în 2023, ca să fie „un garant că domnul Ciolacu va face ceea promite“

* Cum s-a rupt în două PNL-ul după coaliția cu PSD! Numele grele care nici nu concep să lucreze cu social-democrații

* Coadă la depunerea demisiilor din PNL. „«Noul PNL» și-a mințit cu nerușinare electoratul. Am văzut o decădere morală absolută”

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (6). Schema sovietică: răsturnarea lui Jivkov

* Cei 4.800 care au împărțit 2,4 miliarde de dolari, prăduiți de Securitate după uciderea lui Ceaușescu. Legătura cu Dan Voiculescu, Vîntu și frații Negoiță

* Încercarea ratată de racolare a lui CTP la masonerie. „Trebuie neapărat să intrați. Puteți să faceți foarte mult bine acestei țări”

* Radu Moraru, zdrobit de propriile minciuni anti-vacciniste și jigniri scabroase. Nașul TV, amendat de CNA cu încă 100.000 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here