Încă o atrocitate: coaliția PSD-PNL l-a reinstalat pe deputatul-șaorma șef la Comisia de Muncă. Ciolacu zicea anul trecut că-l dă afară din partid

0
1528
PSD-istul Solomon a urlat și amenințat minute în șir, anul trecut, într-o șaormerie din Centrul Vechi, pe motiv că un angajat îi ceruse să-și pună masca de protecție. Solomon a amenințat casierul că-l dă afară și pe polițiști că „am eu grijă de voi“. Apoi, neștiind că a fost filmat, a mințit cu nerușinare

Coaliția PSD-PNL l-a reinstalat șef la Comisia de Muncă a Camerei Deputaților pe Adrian Solomon, individul care anul trecut a provocat un scandal monstru în Centrul Vechi, la o șaormerie, când un angajat l-a rugat să respecte legea și să-și pună masca de protecție. Solomon este pionul baronului local Dumitru Buzatu, feudalul PSD care stăpânește județul Vaslui. Deputatul-șaorma s-a făcut remarcat, de când a ajuns la București, doar prin inițiative legislative prostești și comportament grobian.

Reînscăunarea lui Solomon la Comisia de Muncă este a altă numire revoltătoare făcută de coaliția PSD-PNL, care tot joia trecută a pus-o șefă la Comisia juridică pe avocata Mafiei, Laura Vicol-Ciorbă.

PSD și PNL s-au mobilizat rapid pentru a o înlocui pe Oana Țoiu, de la USR, cu Adrian Solomon, de la PSD. Fericit, acesta a promis, exact cum făcuse și Vicol cu câteva zile înainte: “Voi pune toată energia în sprijinirea Guvernului din noua calitate de președinte al Comisiei de Muncă din Camera Deputaților“.

În luna mai 2020, Solomon a patronat atacul asupra legii privind educația sexuală în școli

Anul trecut, în luna mai, Adrian Solomon a condus atacul PSD-PNL asupra legislației privind educația sexuală în școli. Vasluianul a motivat respingerea inițiativei ca elevii să beneficieze de educație sexuală prin faptul că aceasta ar fi ideea „unor indivizi care vor să smintească națiunea asta“. Vaslui este în top 3 județe din România la mame minore, incesturi și violuri.

După modificarea legii, legea a fost rebotezată educație sanitară și a fost trecută de la disciplină obligatorie la materie opțională, care să se facă doar la cererea expresă a părinților.

Două luni mai târziu, Solomon și prietenul său Stativă, deputat tot din Vaslui, au fost protagoniștii unui scandal-monstru, în miezul nopții, la o șaormerie din Centrul Vechi. Cei doi „aleși ai neamului“ s-au arătat revoltați de faptul că un biet angajat, casier la respectivul fast-food, a îndrăznit să-i ceară lui Solomon să-și pună masca în incintă, adică să respecte legea.

Omul lui Buzatu și-a ieșit din minți când a fost pus să respecte legea

Comportamentul lui Solomon a fost halucinant – orice altă persoană ar fi fost încătușată și dusă pe sus la poliție. Agresiv, i-a fluturat casierului legitimația de parlamentar, amenințându-l că-l va expulza din țară – angajatul era un lucrător venit din Sri Lanka.

Au fost chemați polițiștii, care au fost amenințați de golanul din Vaslui că „voi avea grijă de voi“ – va vorbi personal cu Dumitru Coarnă, șeful sindicatului polițiștilor, între timp ajuns și el deputat PSD.

Incredibil, dar adevărat, Solomon a urlat la polițiști că el le plătește salariile și că nu sunt demni să poarte uniformele.

Ce le-a strigat deputatul Solomon polițiștilor chemați să-l potolească după ce a început să urle și să amenințe în șaormerie:

  • „Nu vă meritaţi hainele statului!”
  • „Eu vă plătesc salariile!”
  • „Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie!”
  • „Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!”
  • „Nu am ce să vorbesc cu voi, că aveţi trei luni de şcoală!”

Neștiind că a fost filmat de camerele de supraveghere din fast-food, deputatul PSD-ist a mințit apoi cu nesimțire, inițial că n-a fost amendat și că „totul e un abuz“.

După acest scandal de pomină, Marcel Ciolacu a procedat exact așa cum avea să facă mai târziu și cu Daniel Tudorache. A promis că Solomon nu va mai fi inclus pe listele PSD la următoarele alegeri. A fost o minciună, iar omul baronului Buzatu nu doar că a fost pus pe loc eligibil și trimis iar în Parlament, dar acum a fost reinstalat ca președinte la Comisia de Muncă!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Cea mai nerușinată trădare a votului popular de după 1990. O mineriadă politică”. Printre semnatarii manifestului: Monica Macovei, Mircea Cărtărescu, Tudor Chirilă, Radu Paraschivescu

* Un important ziar elvețian îi smulge masca lui Iohannis: „Aproape că nu mai e nicio urmă de agendă reformistă“. E descris modul în care șeful statului și-a înșelat alegătorii

* A reapărut Rareș Bogdan! Anunță că se va „unge“ ministru în 2023, ca să fie „un garant că domnul Ciolacu va face ceea promite“

* Cum s-a rupt în două PNL-ul după coaliția cu PSD! Numele grele care nici nu concep să lucreze cu social-democrații

* Coadă la depunerea demisiilor din PNL. „«Noul PNL» și-a mințit cu nerușinare electoratul. Am văzut o decădere morală absolută”

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (6). Schema sovietică: răsturnarea lui Jivkov

* Cei 4.800 care au împărțit 2,4 miliarde de dolari, prăduiți de Securitate după uciderea lui Ceaușescu. Legătura cu Dan Voiculescu, Vîntu și frații Negoiță

* Încercarea ratată de racolare a lui CTP la masonerie. „Trebuie neapărat să intrați. Puteți să faceți foarte mult bine acestei țări”

* Radu Moraru, zdrobit de propriile minciuni anti-vacciniste și jigniri scabroase. Nașul TV, amendat de CNA cu încă 100.000 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here