Un pasager a fost dat jos cu poliția la Cluj, din avionul de Londra, pentru că refuza să-și pună masca. Echipajul și polițiștii s-au rugat de el 40 de minute

1
1446
Un pasager din avionul de Londra a fost evacuat de poliție la Cluj după ce a refuzat să-și pună masca de protecție

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost dat jos cu poliția dintr-un avion care urma să plece de la Cluj spre Londra, în cursul zilei de luni, după ce a respins toate rugămințile echipajului de a-și pune masca de protecție, informează publicația Cluj24.ro. Din cauza pasagerului care spunea că el nu poartă „botnița“, cursa spre Londra a plecat cu întârziere de 40 de minute.

Purtarea măștii de către toți cei aflați în avion – pasageri și echipaj – este obligatorie. Pasagerul, aflat în primele rânduri, a refuzat să-și pună însă masca. Stewardesele și comandantul echipajului au încercat să-l convingă, pentru ca avionul să poată decola, dar zadarnic. În timp ce restul călătorilor fierbeau pe scaune, o stewardesă a anunțat autoritățile.

Exasperați, ceilalți pasageri au aplaudat când polițiștii au reușit să-l scoată pe recalcitrant din avion

În avion au urcat polițiștii, care au dus o nouă rundă de negocieri cu bărbatul, care a rămas însă de neînduplecat: el nu își va pune „botnița“. Nici apelurile nervoase ale unor călători – „hai, domnule, pune-ți masca, să putem pleca odată!“ – nu l-au convins.

În cele din urmă, polițiștii au fost nevoiți să-l evacueze pe pasager.

Scenele de final ale acestor îndelungi parlamentări au fost surprinse de unul dintre călători, care a filmat cu telefonul mobil momentul când omul pleacă, iar ceilalți pasageri încep să aplaude.

Incidentul a fost relatat publicației clujene de un pasager care și-a dat numele Eric: „În seara de 18 octombrie, cam în jurul orei 20:30, toată lumea era îmbarcată şi gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Pilotul ne-a anunţat că vremea este nefavorabilă şi că probabil o să avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptam.

Nu eram foarte atent la ce se întâmpla, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflată în primele locuri. Trec 10 minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: «haideţi dom-le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc!». Atunci am realizat că avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască.

Între timp, una din însoţitoarele de bord a trecut pe la restul pasagerilor să îi liniştească, spunând că poliţia a fost sesizată şi că în curând îl vor da afară dacă va refuza în continuare să respecte legea.

Îşi face apariţia şi un echipaj de poliţie, care în prima fază încearcă să îl convingă pe bărbat să îşi poarte masca, dar după câteva refuzuri, l-au poftit afară din avion pe la ora 21:20, moment în care toată lumea a aplaudat, fericită că poate porni la drum“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Mama medicului conspiraționist Răzvan Constantinescu, nevaccinată, „se zbate între viață și moarte“, infectată cu Covid. Doctorul insistă că „porcăria din flacon va distruge lumea“

* VIDEO. Șoșoacă s-a năpustit la Spitalul „Marius Nasta” și a agresat-o pe managera Beatrice Mahler. „Aici se întâmplă crime! Există tratament, nu vor să-l aplice!”

* EDITORIAL GRIGORE CARTIANU: Ciuma lui Iohannis

* VIDEO. Ambrozie, Episcopul de Giurgiu: „Nu vă grăbiți să vă vaccinați! Vaccinurile sunt expirate. Vedeți? Dau foc românilor în spitale!“

* O profesoară de muzică le spune elevilor de 13 ani că dacă te vaccinezi, „ajungi legumă peste doi ani”, vei fi „cobaiul la nenorociţii ăştia de la OMS”! Compară spitalele cu abatoarele și cu lagărul de la Auschwitz

* Anti-vaccinistul Becali și-a făcut praf și echipa de fotbal: 9 jucători de la FCSB au fost doborâți de Covid. Și antrenorii au intrat la izolare

* Escrocherie în Voluntari: Primăria lui Pandele a cumpărat „medalioane anti-Covid” de 30.000 de euro, neomologate în UE

* CTP despre ÎPS Teodosie: „De ce nu este arestat acum și urmărit penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor?”

* Medic reputat, către Cîțu: „Ce faceți e nebunie curată. E criminal. O spun de această dată ca psihiatru”

* Mircea Hava, europarlamentar PNL: „Nu vom avea nici Guvern Cioloș, nici Guvern Cîțu” / „Domnii din Guvernul Cîțu au îngropat PNL”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here