VIDEO. A cincea nevastă a lui Tăriceanu apucă viguros microfonul reporterului! Bărbatul ei, întâlnire secretă cu Radu Budeanu, Dragoș Dobrescu și ginerele lui Meleșcanu

3
8871
A cincea doamnă Tăriceanu apucă microfonul

Developarea unei întâlniri de taină la un restaurant din buricul Capitalei a dus la o scenă de un penibil absolut. Protagonistă: actuala soție a lui Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu (pe scurt, C. A. C. P. Tăriceanu), cea de-a cincea la număr.

La întâlnirea secretă din centrul Capitalei, în care tovarăși de taină i-au fost miliardarul Dragoș Dobrescu („Grupul de la Monaco”), mogulul de presă penal Radu Budeanu (patronul Cancan.ro, Prosport.ro, Gandul.ro etc.) și combinatorul din umbră Peter Imre (ginerele lui Teodor Meleșcanu), C. A. C. P. Tăriceanu (68 de ani) a venit împreună cu soția sa, Loredana Moise (42 de ani).

Întâlnirea a fost una privată, într-un local, dar cei prezenți nu au respectat măsurile de protecție sanitară anticoronavirus, motiv pentru care o echipă de polițiști a sosit la fața locului, pentru a verifica situația, informează Lumealibera.ro.

Un reporter și un cameraman de la Realitatea Plus au aflat pontul despre întâlnirea de taină și i-au așteptat la ieșire pe protagoniști.

”De ce a venit Poliția, domnule Tăriceanu”, îl întreabă reporterul, iar liderul ALDE (în prezent, membru și candidat Pro România) răspunde acru: ”Întrebați-i voi, că știți de ce au venit”.

Soția lui Tăriceanu (cu 26 de ani mai tânără decât el) a avut o reacție irațională, caraghioasă, de-a dreptul prostească: a apucat cu mâna microfonul reporterului și a încercat să i-l smulgă! Nereușind, a intrat repede în mașină.

VIDEO: Scena microfonului, cu doamna Tăriceanu V în acțiune

Rămas în urmă, experimentatul soț Tăriceanu s-a arătat iritat la maximum: ”Ăsta e jurnalism, ce faceți voi?”. După care s-a urcat în mașină și a plecat la volanul bolidului său de lux.

”Vi se pare normal să-mi fie smuls microfonul din mână? Am stat de vorbă și cu interlopi, și cu infractori, dar n-am mai pățit așa ceva”, a spus reporterul Realității Plus.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Nu cumva e aleasa cu nr. 6? Asa se intampla cand o ai mica de tot… Bine – si in filmarea cu Geoana si Birchall la „flaut” din 2009, tov Geoana era f slab dotat… se pare ca astia f slab dotati au o mare apetenta pt putere, functii publice – corupti la maxim toti – toti niste fatalai de fapt…

  2. Eroare mare. Voia să ducă microfonul la gură,dar junele s-a opus viguros. Nu se spălase pe dinți, era pericol mare de infectare a microfonului. Ce ți-e şi cu viruşii ăştia,zburdă liberi peste tot. Păi asta-i ziaristică, sau ce !!! 😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here