Tăriceanu, delirant: „Guvernul Iohannis-Orban va introduce o campanie forțată de vaccinare”; „Ne împing să fim niște cobai”

1
2922

Val de acuzații conspiraționiste ale lui Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu (C. A. C. P. Tăticeanu) la adresa liberalilor, pe Facebook: „Pare că Guvernul Iohannis-Orban va introduce o campanie forțată de vaccinare împotriva Covid-19! (…) Ne împing să devenim niște cobai”.

Președinte ALDE și candidat de pripas la Pro România, Tăriceanu lansează o serie de acuzații la adresa „Guvernului Iohannis-Orban”, insinuînd că acesta ar avea de gând să introducă „o campanie forțată de vaccinare împotriva Cvid-19”.

Conform politicianului expirat care și-a ascuns corupția în spatele imunității parlamentare, numirea unui medic militar la conducerea campaniei de vaccinare „pare să confirme această ipoteză”.

Delirul lui Tăriceanu nu se oprește aici. Fostul aliat al lui Liviu Dragnea insinuează că Guvernul PNL ar plănui să ceară sprijinul Armatei pentru a obliga populația să se vaccineze. „Desele întâlniri cu conducătorii Armatei, insistența cu care se vorbește de o «campanie de vacccinare» mă fac să cred că ne vor obliga să ne vaccinăm!”, decretează el.

Folosind tehnica manipulării ieftine, Tăriceanu spune că el, personal, nu este împotriva vaccinării: „Eu fac parte dintr-o generație care a fost vaccinată în perioada copilăriei. Cred că vaccinurile au fost eficiente și m-au ferit de cele mai frecvente boli”. Dar în cazul de față, Tăriceanu spune, halucinant, că vaccinurile contra Covid-19 sunt „vaccinuri care cred că sunt insuficient testate” și „pare că ne împing să devenim niște cobai”.

Delirul lui Tăriceanu

„Pare din ce în ce mai clar că Guvernul Iohannis-Orban va introduce o campanie forțată de vaccinare împotriva Covid-19! Desele întâlniri cu conducătorii Armatei, insistența cu care se vorbește de o «campanie de vacccinare» mă fac să cred că ne vor obliga să ne vaccinăm! Numirea unui medic militar drept coordonator al campaniei de vaccinare pare să confirme această ipoteză!

Eu fac parte dintr-o generație care a fost vaccinată în perioada copilăriei. Cred că vaccinurile au fost eficiente și m-au ferit de cele mai frecvente boli. Dar vremurile sunt altele acum. Atunci erau niște vaccinuri care au fost folosite ani și ani la rând, chiar și de părinții noștri. Astăzi ni se flutură ideea unor vaccinuri care cred că sunt insuficient testate. Adică pare că ne împing să devenim niște cobai.

Aș vrea să vă întreb direct. Credeți că Guvernul Iohannis-Orban ar trebui să ne forțeze să ne vaccinăm sau vaccinarea împotriva Covid-19 trebuie să fie facultativă?”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here