Un fost senator PSD a murit de coronavirus, la 51 de ani. A fost de două ori secretar de stat în Ministerul Apărării

0
2246
Dan Tătaru

Covid-19 lovește fără să țină cont de statut, funcție sau vârstă. O dovedește și moartea lui Dan Tătaru, fost senator PSD și de două ori secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale (MApN). Acesta a murit duminică, la vârta de 51 de ani, după ce a fost confirmat cu coronavirus.

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a scris pe Facebook: ”Am aflat cu tristeţe despre trecerea la cele veşnice, la numai 51 de ani, a lui Dan Tătaru, fost senator al României şi secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale în două mandate”.

Fostul senator fusese confirmat cu coronavirus şi se afla internat în spitalul din Moineşti, județul Bacău.

Raed Arafat a declarat duminică seară, la Antena 3, că s-a intenţionat transferul lui Dan Tătaru la Spitalul Militar ROL 2 instalat în incinta Institutului „Ana Aslan” de la Otopeni, dar pacientul a intrat în stop cardio-respirator înainte de a putea fi transportat cu elicopterul şi nu a putut fi resuscitat.

Dan Tătaru a fost ales, în 2012, senator din partea PSD, în județul Bacău. Din 2015, acesta a activat ca senator independent, până la finalizarea mandatului în 2016.

Fostul senator fusese confirmat cu coronavirus şi se afla internat în spitalul din Moineşti.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Finul Negoiță o pulverizează pe nașa Firea: “E foarte periculoasă. Minte cu o lejeritate dezarmantă. Îmi spunea să ne facem partid și să plecăm împreună din PSD”

Sondaj IMAS: PNL – 33,4%, PSD – 23,4%, USR-PLUS – 17,2%. Pro România scade sub 10%, ALDE se stinge

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here