Un fost deputat PSD jignește, înjură și ameninţă o jurnalistă. Limbaj grobian, de interlop

1
909
Viorel Blăjuț

Omul de afaceri Viorel Blăjuţ, fost deputat PSD de Iaşi în mandatul 2012-2016, a recurs la un limbaj incalificabil în dialogul telefonic cu o jurnalistă locală, care-l sunase pentru a-i cere un punct de vedere în legătură cu neregulile reclamate la o unitate de îngrijire a bolnavilor pe care o deţine. Blăjuț a jignit-o, a înjurat-o și a amenințat-o pe interlocutoare, care fusese informată că o pacientă ar fi fost umilită şi înfometată până la moarte.

Potrivit News.ro, care citează Bzi.ro, fostul deputat Viorel Blăjuţ (50 de ani) a înjurat şi ameninţat o jurnalistă care l-a sunat pentru a-i cere un punct de vedere cu privire la presupuse nereguli găsite la două unităţi de îngrijire a bolnavilor pe care le deţine – Spitalul ”Sf. Sava” şi Centrul Rezidenţial ”Sf. Anton” din Bucium.

Publicaţia Bzi.ro a fost sesizată de fratele unei paciente care murise la Centrul Rezidenţial ”Sfântul Anton” că aceasta ar fi fost umilită şi înfometată până la moarte.

Confruntat cu aceste acuzații, Viorel Blăjuț, fost deputat PSD de Iași, i-a adresat jurnalistei un potop de cuvinte grele.

Agresiunea verbală a lui Viorel Blăjuț

* ”De ce m-aţi sunat pe telefonul meu personal când v-am rugat să nu mă mai deranjaţi, să nu mă mai sunaţi?! Vă fac plângere pentru hărţuire!”

* „V-am spus şi data trecută că nu sunt director, dar parcă sunteţi handicapaţi şi insistaţi! Ce punct de vedere vrei? Nu pot să discut cu tine, neica-nimeni ce eşti, astfel de discuţii! Eşti o neica-nimeni şi nu pot discuta cu tine acte medicale!”

* „Suntem spital de paliative, dacă ştii ce înseamnă, dacă tot nu ai habar ceva medicină! Nu suntem nici azil, nici ce crezi tu în creierul ăsta varză, dacă tu mă întrebi tot felul de rahaturi prin telefon.”

* „Eşti o nesimţită! Scrie ce vrei, pentru că oricum ne vedem la instanţă! Este spital de paliative, pentru persoane în stadiu terminal. Dacă te uiţi pe orice carte de medicină, nu ai mai da telefoanele astea tâmpite.

Nu înţelegi româneşte, handicapato?! Dacă eşti proastă! Eu îţi explic ceva şi nu înţelegi. Scrie ce dracului vrei, că oricum ne vedem în instanţă! Nu suntem azil de bătrâni, suntem spital de îngrijiri paliative, în faze terminale. Vin oameni care nu mai reacţionează la tratament. Voi chiar nu înţelegeţi, idioţi ce sunteţi!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* CCR apără cu dinții scandaloasele pensii speciale ale magistraților. Pierdem miliarde de euro și din intern, și din extern

* Ciolacu și Ciucă anunță biruri mari pentru populație și firave tăieri bugetare. Accentul e pe propagandă: se vorbește de economii de 12 miliarde de lei, împărțite echitabil, dar greul cade tot pe privat!

* Raport EFOR: Banii partidelor, primiți ca subvenție de la stat, sunt înghițiți de televiziunile tot mai nesătule. În 6 luni, 12 din cele 25 de milioane de euro primite de partide au ajuns la presă

* Curtea de Justiție a UE desființează regimul mafiot Iohannis – PSD – servicii: prescripția faptelor decisă de CCR, prin care au scăpat toți infractorii, este ilegală!

* EDITORIAL CARTIANU. Inginerul Ursu n-a murit. Polițistul Gigină n-a murit. La Colectiv, nimeni n-a murit. Nici la Revoluție, nici la mineriade…

* RTV insinuează că Firea și Pandele au încercat să-l omoare pe fostul senator SRI-ist Daniel Savu (PSD), prietenul fugarului Sebastian Ghiță, patronul televiziunii

* Un senator USR spune că a fost amenințat la Primăria Voluntari de deputatul Daniel Ghiță (PSD), fost luptător K1 și „om de casă” al familiei Firea-Pandele

* Principalul vinovat instituțional pentru „azilele groazei”, secretarul de stat impus de Lia Olguța Vasilescu, a rămas în funcție. Jurnalistul Vanghele: „Ăsta e creatoru’ sistemului ăstuia nemernic, lumpenu’ ăsta patibular”

* Domnule președinte Manolescu, când o dați afară pe poeta Firea din Uniunea Scriitorilor?

* VIDEO. Hulpavul preot Calistrat povestește cum își dijmuiește enoriașii: 10% din toate cheltuielile nunții! „L-ați luat pe Dumnezeu de prost? Ai citit în Scriptură ce înseamnă zeciuiala? 10% trece-mi în cont sau pune-mi în plic!”

1 COMENTARIU

  1. Omu’ o fi fost iritat pentru că a stat prea mult în soare… O fi făcut insolație, parcă e prea bronzat. Am observat că oamenii prea bronzați au tendința să vorbească și să acționeze vulgar și impulsiv.

    Da’ pe bune acu’, nici jurnaliștii de azi nu mai sunt ce-au fost…

    Se pare că jurnalista în cauză s-a cam repezit pe „senzațional”, făcând abstracție de o minimă documentare anterioară.
    În plus, văzând pe ce s-au dus banii acordați partidelor, nu m-aș mira ca articolul să fi fost plătit de „ceilalți”.
    Cum să am încredere în presa plătită de politicieni?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here