Un drogat a încercat să violeze o femeie de 45 de ani în toaleta unui mall din București. A fost alungat cu mătura, apoi prins și arestat

0
1631

Un bărbat a intrat într-o toaletă pentru femei dintr-un mall din Sectorul 6 și a încercat să violeze o femeie care se afla acolo, informează Poliția. Agresorul a fost prins și arestat pentru 30 de zile.

Potrivit mai multor surse media, care citează surse din anchetă, bărbatul se afla sub influența drogurilor la momentul tentativei de viol.

Precizări de la Secția 22 Poliție: „Vineri, 8 ianuarie 2021, în jurul orei 18.00, Secția 22 Poliție a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat a intrat în toaleta destinată femeilor, dintr-un complex comercial din Sectorul 6, unde a surprins o femeie în vârstă de 45 de ani și a încercat să întrețină relatii sexuale cu aceasta.

VIDEO: Ieșirea violatorului din toaletă, surprinsă de o cameră de supraveghere

 

Polițiștii de la Secția 22 mai precizează: „La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști care în scurt timp l-au depistat, imobilizat și condus la sediul subunității de poliție. Bărbatul a fost identificat, audiat, iar în urma cercetărilor, cel in cauză a fost reținut și prezentat magistraților. Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile”.

Secția 22 de Poliție se află în apropierea mall-urilor Plaza România și AFI Cotroceni.

Polițiștii l-au prins pe violator în apropierea mall-ului. Dar femeia a fost salvată de la viol de personalul mall-ului și de cetățeni aflați la cumpărături.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, plasată chiar în fața intrării în toaletă, se vede cum câteva persoane îl aleargă pe violator. Printre cei care au intervenit salvator în apărarea femeii de 45 de ani: o femeie cu o mătură, care făcea curat la toaleta mall-ului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here