Un basarabean cu cetățenie română “a uitat” să returneze un BMW X1 închiriat din Germania. Polițiștii i-au confiscat la vamă bolidul de 43.000 de euro

0
859
BMW-ul X1 pe care basarabeanul l-a închiriat ca să se laude acasă, apoi "a uitat" să-l returneze

Polițiștii de frontieră au confiscat un BMW Seria X1 de la un basarabean cu cetățenie română, atunci când acesta a încercat să intre în țară. Poliția a descoperit că bolidul în valoare de 43.000 de euro cu care se prezentase basarabeanul la vamă fusese închiriat din Germania. Bărbatul le-a spus polițiștilor că închiriase mașina ca să se ducă acasă, la părinți, în Republica Moldova.

Basarabeanul G.P., în vârstă de 33 de ani, s-a prezentat cu BMW-ul X1, nou-nouț (an de fabricație 2020), la punctul de trecere a frontierei Sculeni ITPF Iași, sâmbătă, 29 august. Exact în aceeași zi, firma de închiriere din Germania dăduse BMW-ul în consemn, în Uniunea Europeană, după ce perioada de închiriere expirase.

Polițiștii au descoperit în rucsacul fiicei minore a cetățeanului basarabean un pistol cu gaze marca Walther, calibru 9 mmm, și o cutie cu 10 cartușe iritante, cu piper. Omul a explicat că nu știa că trebuie să declare armele cu care intră în țară, conform Poliției de Frontieră.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here