„Garcea”, patron de cârciumă în Centrul Vechi, vrea deschiderea teraselor fără nicio măsură anti-Covid!

5
5469

Actorul Mugur Mihăescu, cunoscut prin personajul „Garcea” pe care l-a interpretat cu grupul Vacanța Mare la Pro TV, lansează o idee de-a dreptul iresponsabilă. Prin intermediul Antenei 3, el spune că ar deschide terasele fără nicio măsură de precauție: nici mască de protecție (pentru ospătari, de exemplu), nici distanță între scaune sau între mese, nimic.

„Garcea” își expune această teorie fiind direct interesat, ca patron de terasă în Centrul Vechi al Capitalei.

Teoria lui Mugur Mihăescu despre Covid-19

* „Ce măsuri? Aș redeschide terasele fără a lua nicio măsură! Niciuna! Măsurile să și le ia cei care știu că sunt supuși riscurilor.”

* „Terasele sunt pentru socializare, nu sunt pentru computere. Terasele nu sunt mediu de conferință, cu o masă aici și una la 3 kilometri.”

* „Restaurantele, stadioanele sunt locuri de socializare.”

* „Nu poți să-i ceri unuia să bea bere prin mască sau să vină unul cu mască, așa, și să zică: «Mmmm… luați de-aicea o bere!»”

* „De ce premierul venea cu mască pe figură? Pe cine speria el acolo? Pe cine «împrăștia» el?”

* „De ce nu luăm exemplul Suediei? De ce ne ținem după ăștia europeni care au greșit?”

„Cei care sunt zdraveni din punct de vedere al organismului au simptome ca la o răceală, de asta nu mi-e frică.”

* „Dacă eu, Mugur Mihăescu, sau cineva ar avea o bunică acasă care are diabet sau altceva, este clar că ar trebui el s-o protejeze. Nu trebuie eu, cel care servesc la terasă, să-i protejez pe el și pe bunica lui închizând terasa! Nu mi se pare logic!”

* „Nu mi se pare logic nici să închid zborurile ca să protejez pe cineva cu comorbiditate, care s-a gândit c-ar fi să bine să zboare. Și pentru asta să distrugă o economie și să condamne la sărăcie un miliard de oameni.”

VIDEO: Mugur Mihăescu la Antena 3

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Amenzi între 500 și 2.500 de lei pentru cei care nu poartă mască în spații publice închise. Zona metropolitană se întinde până la 30 km de oraș, plus întregul județ Ilfov

5 COMENTARII

  1. Pentru bani ce nu face omul! Dupa el e ilogic ca s-a stopat totul, de parca stie el ca populatia e rationala si-si protejeaza bunica !!! Pai si-a intrat in rolul de militian, saracul!!!

  2. Garcea ne da ex.Suedia? Pai zilele trecute, Suedia a recunoscut ca a fost invinsa, a cerut scuse ca nu a putut salva batranii. Au murit „fara numar”!
    Garcea, are minte cat si par!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.