Un senator putinist și-a persecutat fiica de 25 de ani pentru că s-a opus invaziei din Ucraina. Fata a fugit din Rusia în Georgia

2
1921

„Operațiunea militară specială” a dictatorului Vladimir Putin destramă familii chiar în Rusia teroristă. Un senator dezaxat și-a persecutat fiica de 25 de ani fiindcă a îndrăznit să ia partea Ucrainei în războiul declanșat de Kremlin pe 24 februarie.

Senatorul scelerat este Eduard Isakov (48 de ani), membru al Consiliului Federației Ruse din 2015. Comportamentul acestuia a determinat-o pe fiica sa Diana nu numai să fugă de acasă, ci și din țară. Acum se ascunde undeva prin Georgia. Dezvăluirile au apărut în publicația britanică „Daily Mail”.

Isakov și-a numit fata „trădătoare”, după ce aceasta a postat mai multe pliante anti-război și a participat la proteste. Mai mult, în urma mitingurilor, ea a ajuns la un moment dat în arest, fiind audiată chiar de către ofițerii FSB (ex-KGB).

Scăpată de cătușe, Diana a lansat mai multe avertismente în legătură cu instaurarea „patriotismului fanatic” în Rusia și „supunerea fără voință” a cetățenilor simpli față de autorități.

„Dacă Putin pleacă, ceva se va schimba, dar nu foarte mult. Rădăcina problemei este că tiranul e atras de victimă”

Aflată în exil, Diana Isakova, fiica senatorului terorist Eduard Isakov, a făcut câteva declarații incredibile, publicate de „Daily Mail” și preluate de site-ul ucrainean Obozrevatel.com.

  • „Mi-e frică să fiu persecutată, mi-e frică să ajung la închisoare. N-aș spune că mi-e frică îngrozitor de tare de închisoare sau ceva de genul acesta. Dar cred că pot face mai mult bine în afara închisorii.”
  • „Cred că Putin nu este problema principală. Dacă pleacă Putin, ceva se va schimba, dar nu foarte mult. Rădăcina problemei este că tiranul este atras de victimă.”
  • „Și un stat atât de sacrificat, un popor atât de sacrificat, așa cum a devenit Rusia, în cea mai mare parte e compus din oameni tăcuți, supuși, fără propria lor părere.”
  • „Sistemul politic din Rusia este format din oameni care au experimentat violența în copilărie, au dezvoltat toleranță față de aceasta și au sentimentul că este imposibil să trăiești în această lume într-un mod diferit – doar prin putere, prin manipulare, violență, frică.”

Turbat de acțiunile Dianei, Eduard Isakov a înfierat-o în stil stalinist: „Și-a vândut tatăl, familia, patria și a părăsit Rusia. Nu-mi neg responsabilitatea pentru modul în care a fost crescut copilul meu. Aceasta este fiica mea și durerea mea”.

Diana este cel mai mare copil dintre cei patru pe care Eduard Isakov îi are cu soția sa, Elena Aleksandrovna Isakova.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Colonelul Turcescu reacționează printr-o diversiune după ce Societatea Timișoara i-a retras premiul din 2005

* „Cârtițele” AUR din presă: Ciutacu, Turcescu, Dan Diaconescu. Cei trei au participat la paranghelia propagandistică a lui George Simion, susținută grețos de RTV

* „Săgețile” Rusiei s-au întâlnit la Măciuca: extremistul Simion a fost cununat religios de anarhistul Teodosie, „tămâiați” de propagandistul Ciutacu

Gândacii din gura lui Simion și greierii din capul lui Daea – despre un „fake” din galeria propagandei RoExit

* În 10 luni de guvernare PSD-PNL, pensiile speciale au crescut în medie cu 438 de lei, iar cele obișnuite cu 3 lei, anunță Cătălin Drulă (USR)

* „Dinastia Piedone”: PSD ar susține beizadeaua primarului pușcăriaș să-i ia locul acestuia în fruntea Sectorului 5! Tatăl și fiul sunt, de fapt, pionii oligarhului Dan Voiculescu

* Istoricul Armand Goșu: „Politic și administrativ, suntem undeva în fundul Evului Mediu. Vin occidentalii la noi cu sacii de bani și ne bat la ușă, «Hai, modernizați-vă!», și senzația e că elita politică românească nu e acasă“

* Translatorul lui Gorbaciov: „A murit șocat și năucit, devastat emoțional și psihologic” de războiul pornit de Putin în Ucraina

* Sfârșitul fără glorie al comandantului putinist Akbolatov: „A murit alergând ca o găină cu capul rupt”

* „A căzut” de la fereastră și directorul LukOil, oligarhul Maganov, care criticase deschis invadarea Ucrainei

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here