„Putin va fi judecat ca Miloșevici sau executat ca Ceaușescu”. O spune un rus, nu un ucrainean

1
6740
Vladimir Putin

Ascuns după numele „Aleksandr”, un lider secret al misterioasei Armate Naţionale Republicane (ANR) din Rusia a explicat ce legătură are Vladimir Putin cu uciderea Dariei Dughina. „Aleksandr” e optimist: Rusia poate să scape de sceleratul de la Kremlin.

Armata Naţională Republicană (ANR), care a revendicat uciderea fanaticei putiniste Dariei Dughina (fiica propagandistului Aleksandr Dughin), a semnat o declaraţie de cooperare cu grupurile ruse anti-Putin şi pro-ucrainene. ANR a fost reprezentată de Ilya Ponomariov.

„Aleksandr”, un lider al ANR, a explicat pentru Kyiv Post cum pot scăpa Rusia și omenirea de Vladimir Putin, dar și care sunt adevărații vinovați pentru uciderea Dariei Dughina. El e convins că dictatorul rus va avea un sfârșit tragic.

„Aleksandr” e furios și pe opoziția democratică din Rusia. „Nu am fost niciodată foarte interesat de opoziția liberală rusă și, personal, m-am considerat întotdeauna un singuratic. În ultimii 10 ani, toată opoziția legală a provocat doar milă. Acum stârnește doar furie. De ce? Din cauza lașității și leneviei lor.”

„Un propagandist rus a fost eliminat”

„Aleksandr” despre asasinarea Dariei Dughina: „Ținta tentativei de asasinat au fost ambii propagandiști – și tatăl, și fiica -, dar s-a întâmplat ca a doua persoană care a urcat în mașină să nu fie Dughin, ci altcineva. Încă nu știm identitatea acelei persoane. Informatorii noștri au calculat greșit, dar obiectivul a fost parțial atins. Un propagandist rus a fost eliminat. Adevărata opoziție rusă este posibilă doar acum, în două situații ipotetice: în clandestinitatea noastră sau cu armele în mână, luptând de partea armatei ucrainene”.

„În cel mai bun caz, va fi judecat la Curtea marțială, ca Miloșevici. În cel mai rău caz, executat ca Ceaușescu”

„Aleksandr” a mai declarat că ANR caută soluții pentru înlăturarea lui Putin și a Guvernului rus. El a avertizat însă că acest lucru este foarte greu de realizat: „Nu considerăm posibilă în acest moment răsturnarea armată a Guvernului rus. Situația nu s-a maturizat încă. Credem că atacurile sporadice împotriva autorităților, a ideologilor lor și a băieților din media lor ar putea genera confuzie în rândul elitelor ruse. Dacă va exista o scindare între elite, acestea vor începe să doboare regimul lui Putin din interior, de sus. Și noi, ANR, o vom face de jos. Nu credem în simpla înlăturare a lui Putin de la putere. Nu va scăpa cu asta. În cel mai bun caz, el va fi judecat la Curtea marțială, ca Miloșevici. În cel mai rău caz, executat ca Ceaușescu”.

„E foarte posibil să-și piardă capul în schimbul scutirii de sancțiuni”

„Aleksandr” a completat: „Putin va fi înlăturat de îndată ce va deveni incomod pentru elite. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla în liniște și cu frică. Poate că va petrece trei zile întins în cabinetul său, ca unul dintre predecesorii săi. Dar este foarte posibil să-și piardă capul în schimbul scutirii de sancțiuni. Cu alte cuvinte, bătrânul (…) va fi acuzat de tot ce s-a întâmplat. Ei bine, cu siguranță merită asta. Cu toate acestea, nici prietenii săi nu vor putea scăpa de asta. Am luat notă de fiecare mișcare”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ce-a căutat George Simion la Colegiul „Gheorghe Lazăr”? „Nu s-a autoinvitat nicăieri. Directoarea Ionela Neagoe îl cheamă chiar ea pe Căpitan la microfon. Dacă e ordin de la servicii, cu plăcere”

* Rusia dă drumul la protestele de toamnă în Europa: George Simion cheamă poporul la revoltă pe 2 octombrie, pe motiv că „Oculta Mondială a scumpit gazul”

Gândacii din gura lui Simion și greierii din capul lui Daea – despre un „fake” din galeria propagandei RoExit

* Promovat de B1 TV, „nuntașul” Turcescu lovește din start: doar invitați AUR-isto-PSD-iști, cu „nuntașul” Palada în frunte! Publicul e oripilat: „Locul tău e la RTV. «AUR» scrie pe fruntea ta!”

În 10 luni de guvernare PSD-PNL, pensiile speciale au crescut în medie cu 438 de lei, iar cele obișnuite cu 3 lei, anunță Cătălin Drulă (USR)

„Dinastia Piedone”: PSD ar susține beizadeaua primarului pușcăriaș să-i ia locul acestuia în fruntea Sectorului 5! Tatăl și fiul sunt, de fapt, pionii oligarhului Dan Voiculescu

Un senator putinist și-a persecutat fiica de 25 de ani pentru că s-a opus invaziei din Ucraina. Fata a fugit din Rusia în Georgia

Șoc în Caucaz: Kadîrov anunță că va fi debarcat de la conducerea Ceceniei! „Timpul meu a venit, până nu mă vor izgoni. Sunt deja bătrân”

Translatorul lui Gorbaciov: „A murit șocat și năucit, devastat emoțional și psihologic” de războiul pornit de Putin în Ucraina

„A căzut” de la fereastră și directorul LukOil, oligarhul Maganov, care criticase deschis invadarea Ucrainei

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here