“Păduche, îți ordon să dispari!” Încă un derbedeu AUR pierde 3 luni dreptul de a reprezenta Parlamentul: deputatul Tănasă, care l-a amenințat pe un coleg de la USR

4
14961

Biroul permanent al Camerei Deputaților l-a sancționat pe deputatul Dan Tănasă, de la AUR, cu avertisment scris – care include și pierderea dreptului de a mai vorbi și acționa în calitate de parlamentar timp de 3 luni – după incidentul în care acesta a insultat și amenințat un coleg de la USR-PLUS.

Sancțiunea a fost pronunțată pe 7 aprilie, cu 19 zile înainte ca o altă persoană intrată în Parlament pe listele AUR, senatoarea Diana Șoșoacă, să fie pedepsită similar. Acum, Tănasă a făcut contestație, reclamând că n-a fost judecat drept.

„Te bag în p… mă-tii! Băi, păduche, dispari! Îți ordon să dispari! Marș, mă, de-aici!”

Pe 24 martie, într-un acces se furie necontrolată, deputatul Dan Tănasă a sărit la Silviu Dehelean, deputat USR-PLUS, pe care l-a făcut albie de porci chiar pe holul de lângă sala de plen: “Te bag în p… mă-tii! Du-te dracu’! Băi, păduche, dispari! Îți ordon să dispari din fața mea! Marș, mă, de-aici! Râzi ca bou’. Măgarule! Papagalule!”.

Criza i-a fost provocată de o ședință din Camera Deputaților în care a fost votat proiectul de desființare a Secției Speciale de anchetare a magistraților. AUR și PSD s-au opus din răsputeri, încercând să salveze acest instrument politic de șantaj și amenințare la adresa judecătorilor și procurorilor “nealiniați”.

Imatur și plin de el, Dan Tănasă – personaj popularizat de televiziunile oligarhilor – a încercat să-și justifice comportamentul spunând că, de fapt, el ar fi fost inițial amenințat. Ulterior a revenit, spunându-le unor ziariști că deputatul Silviu Dehelean s-ar fi îndreptat “amenințător” spre el: “Ce, mă, păduche, cum adică vii tu să mă ameninți pe mine?! Că ce, nu înțeleg… Bă, dispari, mă, de aici, tu auzi ce îți spun? Dispari, mă, de aici! E un păcălici! Băi, îți ordon să dispari din fața mea, tu nu auzi ce îți zic? Du-te dracu’! Nu mai strica aerul aici, dispari! Îți ordon să faci pași înainte!“.

Gata să repereze onoarea șefului de trib: „Am acasă, Moșteanule, șosete găurite mai valoroase decât tine. Nu mai vorbi tu de George Simion. Tu, pe lângă George Simion, ești un zero barat!“

Exact ca un golan de cartier, Tănasă a ținut să-și proclame fidelitatea față de șeful bandei, invocând presupusa onoare a lui George Simion, pe care el era dator s-o apere chiar cu pumnii, așa că a sărit la alt deputat de la USR-PLUS, Ionuț Moșteanu: “Dacă te bag în p… mă-tii o să zici că am ceva cu tine! Ești un zero barat! Ești un zero barat! Am acasă, Moșteanule, șosete găurite care-s mai valoroase decât tine. N-ai făcut absolut nimic în viața ta și te-ai trezit deputat! Nu mai vorbi tu de George Simion! Tu, pe lângă George Simion, ești un zero barat. Ești un securist, puți de la o poștă a securism. Ești un nimeni în drum!”.

Limbajul și comportamentul de derbedeu ale lui Dan Tănasă n-au fost sancționate de conducerea AUR, dar acest lucru nu e surprinzător, pentru că liderii formațiunii agreează și limbajul fanilor de pe paginile de Facebook ale partidului, unde se fac liste negre cu “trădători” care trebuie executați.

Nemulțumit că a fost sancționat, deputatul Dan Tănasă a depus luni o contestație la Biroul permanent al Camerei Deputaților, susținând că ar fi existat vicii de procedură.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

România sparge celula GRU de la Ambasada Rusiei! Adjunctul atașatului militar, expulzat pentru spionaj și declarat persona non grata

„Cervele” rusofile s-au ales cu dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”! Anarhistele PSD-isto-AUR-iste riscă pușcăria

Iată Mafia din Sănătate! În 10 ani, 7 mari infractori, susținuți de PSD sau PDL, au primit 25 de ani de pușcărie

Adrian Năstase, Petre Roman, Gabriel Oprea, Gheorghe Funar – printre foștii parlamentari care își vor pensiile speciale înapoi! Numărul celor care dau în judecată statul, ca să-și recupereze privilegiul, este de ordinul sutelor

Clotilde râde de ultima diversiune de la Ghiță TV: “Serviciile secrete franceze au provocat inundație unde au fost depozitați sacii cu voturi!“

FOTO. Zâmbetul luminos al doctoriței de 38 de ani care a murit de epuizare la Camera de Gardă

Reglare de conturi între „locotenenții” lui Ion Iliescu: Mironov îl alungă pe Gelu Voican Voiculescu de la șefia Institutului Revoluției!

PSD-istul Coarnă a pierdut procesul cu „polițistul #Rezist”! Minciunile împroșcate îl costă 5.000 de euro + 4.120 de lei

VIDEO. Teolog fanatic, anarhist: „Ne-au terfelit sfinții, ni L-au terfelit pe Hristos! Ordinarul ăla de vaccin nu mă interesează!”

Incredibilul Mircea Lucescu! La 75 de ani, câștigă titlul cu Dinamo Kiev, spulberându-și „creația braziliană” de la Șahtior Donețk

4 COMENTARII

  1. Așa arată un patriot get-beget! Ca acest membru de AUR, cum își spun ei, ca aceia care fac aproape zilnic declarații politice, ca alți membri AUR care consideră că dacă nu-ți urli dragostea de țară nu ești patriot. Ei sunt cei care trăiesc într-o epocă ce se modernizează permanent, se folosesc de avantajele pe care modernitatea le aduce, dar acuză europenismul și urlă și urlă. Zilnic găsesc un motiv pentru a-și urla atașamentul pentru tradiții și pentru valorile românești pe care unii dintre ei le îmbracă în cel mai vulgar discurs.

  2. Acest… ȘOȘOACĂ-cu-prohab/șliț-pe-DREAPTA (Sic!) de Dan Tănasă a fost RIDICAT-în-SLĂVI (caaa… MARE-PATRIOT, „MÂNCĂTOR-de-UNGURI”!), timp de ani de zile, INCLUSIV de cătreee… B1TV și, mai ales, deee… „RealitateaTV”, în special de „NAȚIONALIȘTII” Rareș Bogdan („Cerbul-Carpatin”), Cosmin („Kuzmin”) Gușă și Octavian Hoandră („Coardă”)!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Într-o vreme (chiar acuuu’… doi-trei ani!) era curtat (politic vorbind, desigur! – Sic! –) NU NUMAI de către P.S.D., dar chiar și dee… P.N.L. (pe-filieră Rareș Bogdan, Florin Roman și alții ca ăștia…)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here