Tudor Chirilă o atacă pe „meditatoarea” Dăncilă: „Nu mușc momela că a dat meditații gratis!”

2
2066
Tudor Chirilă critică obiceiul meditațiilor din sistemul românesc de educație și spune că Dăncilă minte atunci declară că a dat meditații gratis la matematica

Celebrul muzician îi critică într-o postare pe Facebook pe „meditatorii” Dăncilă și Iohannis. Tudor Chirilă spune că stagnarea care se înregistrează în învățământul românesc are legătură și cu acest flagel al meditațiilor care polarizează în mod extrem copiii din România.

Cei care provin din familii care nu au resurse materiale pentru a lua lecții suplimentare rămân de căruță și nu reușesc să ajungă la un nivel adecvat de educație.

Vedeta mai spune că el nu crede în declarația Vioricăi Dăncilă cum că a dat meditații la matematică gratis. El susține că a spus asta pentru a nu fi acuzată că nu a plătit taxe pe sumele câștigate.

Tudor Chirilă acuză social-democrația de tip PSD care nu are nicio legătură cu combaterea gravelor inegalități sociale din România.

„Dăncilă a contribuit la un sistem de dreapta deși se declară social-democrată”.

Artistul îl critică și pe Klaus Iohannis, spunând că și acesta a contribuit la stagnarea sistemului de educație pentru că a câștigat bani din meditații.

Klaus Iohannis, înainte de a deveni primar, a fost profesor de fizică în Sibiu, recunoscând că a meditat elevii la această materie, obținând venituri din această activitate în perioada comunistă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* O carte-document: „10 august”. Lansarea: vineri, de la ora 18.00, la Gaudeamus. Autori: Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu

* VIDEO. „Dezbatere” sinucigașă: Dăncilă a fost strivită sub propriile minciuni. Ziariștii au făcut-o să dea în bâlbăială

* VIDEO. Victor Rebengiuc, apel pentru salvarea României de „mahalagism” şi „ţăţism” marca Dăncilă: „Ieşiţi la vot! PSD este garanţia sigură a distrugerii acestei ţări”

* Tudor Chirilă: „Votez Iohannis. Că doar nu m-am tâmpit, după ce am stat doi ani în stradă la proteste!”

* Oana Pellea: „Nu subestimați pericolul PSD! Putem distruge România prin neprezentare. Iohannis este unica opțiune”

* Procurorii demontează fake news-ul „Dăncilă la DNA”, lansat pe filiera PSD-istă Buble-Ciutacu: „Informații FALSE!”

* DOCUMENT. Raportul integral „10 august”, secretizat de Guvernul Dăncilă și desecretizat de Guvernul Orban

* A murit unul dintre marii profitori ai Revoluției. Avea indemnizație de revoluționar și pensie specială de parlamentar

 

2 COMENTARII

  1. Virgil Ianțu: Crezi Tudor Chirilă că aria cercului era în antichitate = raza la pătrat? Și cu o formulă ca asta momești la pregătire pe cei de la liceul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu? Niciodată.

    Tudor Chirilă… muzica e artă nu școală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here