Trompeta PSD îndeamnă la un nou jihad anti-justiție. „Membrii noștri sunt călcați în picioare” de DNA!

3
2923

Ieșit năuc din bairamul de Sărbători, deranjat de caltaboșii depozitați în propriul burdihan sau afectat de faptul că n-a băut suficientă zeamă de varză, Codrin Ștefănescu a trasat liniile directoare ale PSD pentru noul an.

Într-un textuleț publicat pe Facebook, „Cap-de-Ciungă” vântură sabia anti-justiție încă din ziua a patra a anului. El cheamă partidul la o nouă ofensivă anti-DNA, pe motiv că „vede abuzuri”, exemplificând cu cazul grupului infracțional PSD Banat, destrămat de procurori luna trecută.

E neclar ce dregătorii mai ocupă Ștefănescu în PSD. Ultima dată a fost secretar general adjunct, dar schimbările au bulversat lucrurile în conducerea PSD. Oricum, el le-a rămas fidel infractorilor Adrian Năstase și Liviu Dragnea. La nivel executiv s-a reorientat: după ce a slujit-o pe Viorica Dăncilă, îl lingușește și pe Marcel Ciolacu, ca să nu fie trimis la plimbare.

Mesajul lui Codrin Ștefănescu

„Sper ca 2020 să aducă colegilor mei din PSD mai mult curaj! Să luăm poziții publice de fiecare dată când vedem abuzuri. Împreună! Poziții clare, hotărâte și asumate! În cazul retragerii medaliei lui Adrian Năstase. În cazul anchetei în care sunt călcați în picioare membrii noștri din Caraș, Timiș și Arad. În cazul presiunilor la care sunt supuși sute de primari din partidul nostru. În cazul în care noul guvern măcelărește, la miez de noapte, drepturile românilor asumate în programul nostru de guvernare. E obligatoriu să facem asta!”

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here