Ciutacu bifează infractor după infractor: joi l-a sorcovit pe Adrian Năstase, vineri pe Ioan Becali. Lustru TV all-inclusive

1
4290

Vedeta de prime time a postului România TV, Victor Ciutacu (format la școala Antenei 3), a începutul anul vizitându-i pe doi dintre infractorii celebri ai patriei: Adrian Năstase și Ioan Becali. Interviurile cu cei doi ex-pușcăriași au fost difuzate joi, respectiv vineri (2 și 3 ianuarie). Ciutacu a pus la îndoială condamnările primite de cei doi mega-infractori.

Pentru interviul cu Adrian Năstase, Victor Ciutacu și echipa România TV s-au deplasat la sediul Fundației Nicolae Titulescu, al cărei președinte este fostul premier PSD. „Tonomatul” Ciutacu i s-a adresat acestuia cu „domnule prim-ministru”, în amintirea vremurilor când lucra în Guvernul Năstase (2000-2004), la Ministerul Privatizării, în echipa Mușetescu-Mucea.

În interviul cu Ioan Becali, realizat – după toate aparențele – în barul din Pipera al mafiotului, Victor Ciutacu a schimbat modul de adresare. Din „Giovanni” și „ce mai faci?”, „cum îți mai merge?” nu l-a scos pe fostul impresar. Persoana a doua singular, ca între doi vechi tovarăși, dintre care unul scuipă ziariști (e drept, cu tonomatele se poartă frumos).

Năstase și Ciutacu

„Un om special”

„Ne aflăm într-un loc special, împreună cu un om special. Bună ziua, Giovanni, bine te-am găsit!”, a marcat teritoriul, din start, tonomatul fugarului Ghiță. „Un om special” care, oleacă mai la vale, ne va povesti cu mândrie cât de mafiot a fost el la viața lui.

„Pe voi, cei din Dosarul Transferurilor, v-a condamnat ca să dea un exemplu”, a decretat Ciutacu, ca să fie clar că are de-a face cu un nevinovat, cu un abuzat. Așa a vrut Sistemul, să-l bage în pușcărie, nu că ar fi fost probe împotriva ciorditorilor… Și a mai spus-o o dată Ciutacu, ca să le intre bine-n cap și celor care încă se mai uită în gura Statului Paralel...

„Când m-ai sunat din pușcărie, revoltat, eu eram la Veneția. Și ți-am spus: «Giovanni, lasă-mă până luni!»”, a mai bifat Ciutacu o bornă a tovărășiei cu mafiotul.

Alte mostre de tutuială: „cât ai stat acolo”… „eu te-am auzit”… „tu mai trecusei printr-un sistem de detenție?”… „aveai un loc de muncă oficial?”… „cât ai stat efectiv?” („Eu am făcut 2 ani și 7 luni”. Bun! Are omul și facultate!)

Omul special

Tonomatul bun și ziariștii răi

Becali ține să spună două vorbe și despre ziariștii pe care i-a jignit, scuipat, amenințat. Îi definește clar: „trepăduși care se credeau ziariști, dar care erau milițieni, erau procurori, erau judecători, erau avocați ai acuzării, numai avocați ai apărării nu erau niciodată”. Dar nu-și face probleme, pentru că „nu sunt mulți”. Cei mai mulți sunt băieți buni, zice mafiotul, „uite-așa, ca tine, Victore”.

Și ca să-și convingă auditoriul că el nu e mafiot de-ăsta răsuflat, de Ferentari, ci unul serios, cu ADN italian, povestește cum a lucrat el pentru Camorra, mafia napoletană. Ciutacu îi soarbe vorbele, îl privește cu admirație, ca pe un Naș adevărat. Căci și el – ne-a spus-o don Giovanni – e un ziarist adevărat, nu un procuror sau judecător, ca alții…

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Ioan Becali a vrut să fure vioara Stradivarius a lui Ion Voicu! El a încercat să profite de prietenia cu Mădălin Voicu. Vioara aparținea statului român

Cine erau cei doi mujahedini ai Teheranului lichidați de o rachetă americană: „Generalul” iranian și „Inginerul” irakian

1 COMENTARIU

  1. CUM SCAPAM DE ACEST MACARAGIU DE RAHOVA.RIDICA CU INSOLENTA PE CEI MAI MARI PRADATORI AI TARII.MAI MULT,ZBECALI A OMORAT PE DAN ROMEO,DIRECTOR IMAGINE TVR,CU 1 CAP IN GURA.
    CIUTACULE,CIOLACULE,..CA URAT SI TEMBEL MAI ESTI.
    BA,CHIORULE DUTE LA MESERIA TA DE SPALATOR DE GEAMURI,
    DIN TELAVIV. CA DOAR ESTI SANGE DIN MOISE..guran

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here