Actorul Toni Grecu se afla aproape de „salonul groazei”, cel în care 4 pacienți au fost găsiți carbonizați

0
9877
Toni Grecu

Dintre cele patru saloane afectate de incendiul de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, unul poate fi numit „salonul groazei”. Este vorba de Salonul 5, în care au fost găsite 4 cadavre carbonizate. Un al cincilea pacient din acest salon a murit câteva ore mai târziu, în urma intoxicării cu fum.

Actorul Toni Grecu (61 de ani), liderul trupei umoristice Divertis, se afla aproape de „salonul groazei”. Salonul său, situat la etajul 2, se află chiar în dreptul salonului în care a izbucnit incendiul.

Artistul este spitalizat de circa 10 zile, cu o formă medie de infectare cu Covid-19, care i-a adus și o pneumonie virală.

Toni Grecu a făcut un tratament cu antiviral (Remdesivir), antibiotic și anticoagulant. El se apropia de externare, fiind practic vindecat.

Izbucnirea incendiului, vineri în zori, puțin după ora 5.00, l-a trezit din somn pe Toni Grecu, ca pe majoritatea pacienților din pavilionul respectiv. A fost panică pe toate etajele, mai ales că flăcările se ridicau – în exteriorul clădirii – până deasupra etajului 1, iar fumul a acoperit ferestrele saloanelor din acea zonă, de la toate etajele.

În afara sperieturii, Toni Grecu nu a avut alte suferințe. El a fost mutat la Spitalul „Sfântul Pantelimon”, fără arsuri sau intoxicare cu fum.

Liderul trupei Divertis a fost internat la Instititul „Matei Balș” în jurul datei de 18 ianuarie.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here