Toadere, chiar eşti ministrul CRIMEI! Eşti asasinul vieţii paşnice, al legii şi omeniei

3
2838

Nu există figură mai urâtă în istoria noastră recentă. De ce e Tudorel Toader cel mai mare duşman al vieţilor noastre?

 1. Pentru că a ajuns în funcţie din postura „profesorului” în Drept, rector şi fost judecător CCR. Avea „ştaif”, deci aveam pretenţii de la el. Văzând însă ce grozăvii a făcut cu funcţia de ministru al Justiţiei, te întrebi, firesc, oare cum a ajuns acest individ profesor, rector, judecător CCR?!
 2. Tocmai din postura celui care şcoleşte oameni ai legii, te-ai fi aşteptat să-şi folosească demnitatea publică pentru a întări legea şi a-i „nimici” pe infractorii de toate felurile. Dimpotrivă, a girat toate atacurile la statul de drept contestate puternic în UE.
 3. A promovat cel mai criminal act public: legea recursului compensatoriu. Pe cât de inutilă, pe atât de periculoasă. Cel mai grav atentat la siguranţa vieţii românului de rând!

Tudorel Toader este COMPLICE la toate nelegiurile din ultima vreme. Crima de la Mediaş e doar ultima pe listă. Ce-o simţi oare acest personaj văzând imaginile cu bestia care l-a înjunghiat pe un tânăr de 25 de ani cu 11 lovituri de cuţit? Ce-or simţi, vorba lui Rareş Bogdan ieri seară, toţi votanţii PSD-ALDE care l-au „produs” pe ministrul Justiţiei? Ce simt toţi părinţii cu copii, membri sau susţinători ai PSD-ALDE, văzând teroarea care se instalează în România?

Nu simt nimic, probabil. Sunt oameni lipsiţi de compasiune. De la Dragnea şi Tăriceanu în jos, toţi cei care, în parlament sau în partide, ţin în viaţă această putere politică generatoare de infracţionalitate, sunt complici la nenorocirea pe care o trăim pe viu.

De ce au permis instaurarea terorii infracţionale în România? Eu cred că au făcut-o intenţionat. Nu cred că „din prostie”. Nu. Este calea lor de a-şi consolida puterea în România. Timorând lumea. Vor să instaureze frica. Nu doar printre oamenii de rând, ci oriunde unde au nevoie de control.

Priviţi asaltul împotriva procurorilor de la Ploieşti prin intermediul „secţiei de investigare a magistraţilor”, condusă de Adina Florea, procuroarea care acceptă comandă politică, pe care Toader o vrea şefa DNA. Au înfiinţat prin LEGE această secţie cu scopul de a-i speria pe toţi procurorii care au de gând să se ia la trântă cu grupările mafiote de genul celor din Prahova. Nu spune nimeni că Negulescu, Onea şi alţii au fost uşi de biserică, dar nici n-am aflat despre ei cum au încălcat legea. A, că folosea „Portocală” un jargon „paradit” sau că „s-a dat” la fiica baronului Cozma, da, e clar în neregulă. Dar investigaţiile lor nu sunt dovedite în neregulă.

Să vii acum şi să-i sperii cu puşcăria, apăi asta arată clar exact ce ne spun UE, SUA, GRECO, Comisia de la Veneţia şi toţi partenerii noştri să nu facem: asaltul împotriva justiţiei.

Cazul Prahova-DNA nu e unul real. E un scandal ultramediatizat pe televiziuni patronate şi plătite de penali, cu scopul ca omul de rând, balamucit de-atâtea „dezvăluiri” şi fake-news, să reţină că procurorii sunt mai vinovaţi decât cei care au distrus judeţul, prin corupţie. Iar secţia „de investigare a infracţiunilor cu magistraţi”, a cuplului Tudorel Toader – AdinaFlorea, exact asta face: vrea să instaureze teroarea printre magistraţi.

Aceeaşi strategie îmi pare şi cu lăsarea criminalilor şi violatorilor în libertate. Nimeni nu ne-a cerut asta. Nici UE, nici SUA, nici CEDO, NIMENI. NU era nevoie de aşa ceva. Iar dacă chiar era cineva afectat de soarta puşcăriaşilor periculoşi, atunci putea să le facă repede o închisoare „cu condiţii bune”. Avea destule opţiuni: construcţii de la zero, foste unităţi militare etc. După modelul Pablo Escobar, putea să-i lase chiar pe ei să-şi facă propriile închisori. Dar trebuie să fii nebun să decizi orbeşte eliberarea pe stradă a unei veritabile forţe paramilitare anti-siguranţa cetăţeanului.

Prin urmare, cum nu-i cred nebuni şi îi ştiu ticăloşi, cred „recursul compensatoriu” a făcut parte din plan. Chiar şi eu, acum când scriu, mă pot teme că unul dintre „infractorii lui Toader” mă poate identifica pe stradă, la „sugestia” cuiva bine intenţionat, şi poate să-mi îndese repede în coapsă nişte serii de şişuri ucigătoare, pentru că am atentat la „drepturile infractorilor”. Oricine poate trăi cui frica asta.

Cui îi foloseşte frica. Mie, nouă? NU. Lor? DA. De ce? Păi eu pot decide, speriat, să nu mai scriu de „Ciumă Roşie”. Alţi oameni pot spune: „Gata, frate, hai să ne cărăm de-aici. Am ajuns mai rău ca-n junglă. Aici nu mai poţi trăi în pace decât dacă te predai clanurilor interlope şi penale”. Cine câştigă din închiderea gurilor critice şi din exodul peste hotare al românilor paşnici? Toader, Dragnea, Tăriceanu, Dăncilă şi toţi cei care îi susţin.

Tudorel Toader este complice la crima din Mediaş, la cea din Borşa, la atacul fetei din scara blocului din Alba Iulia, la cele 190 de alte agresiuni petrecute după eliberarea celor peste 14.000 de infractori. Este un ministru al CRIMEI.

Într-un guvern care, de când a ajuns la putere, nu face decât o singură politică: a FĂRĂDELEGII. Iar Tudorel Toader este vârful ei de lance.

CITIŢI ŞI:

Tudorel Toader zice că nu din cauza lui sunt omorâți și violați românii. Ministrul e mincinos și laș: recursul compensatoriu a fost impus de guvernarea PSD-ALDE, din care face parte!

România sub TEROARE. Unui tânăr i-a fost rupt maxilarul de către un puşcăriaş eliberat cu 2 ani şi 8 luni mai devreme, deşi tăiase pe cineva cu sabia

VIDEO. Imaginile cu crima din Mediaş. Cine plăteşte pentru invazia infractorilor „lui Tudorel Toader”?

Asasinul din Mediaş, prins la Blaj. Primele POZE cu criminalul şi victima sa. O nouă nenorocire „marca Tudorel Toader”

Crima de la Borşa: şi ucigaşul, şi victima au ieşit din puşcărie mai devreme, beneficiind de clemența PSD-ALDE

Eşti complice, Tudorele! Iată ce-a ieşit din mâna ta: fiu căsăpit sub ochii tatălui cu 11 lovituri de cuţit!

3 COMENTARII

 1. Da, Laurentiu. Cred ca putem sa-l numim Ministrul Crimei, nu al Justitiei! Chiar propun ca, de azi inainte, la toate referirile din presa la adresa lui TT, sa folosim denumirea de Ministrul Crimei. Sa o folosim pana la refuz, exact ca M..E PSD, pana aceasta se va intipari in mentalul colectiv si nu-i va mai fi „dezlipita” niciodata!

 2. De unde-ai apărut, mutant râios,
  Din ce tenebre pline de duhoare
  Îți umpli gura greu mirositoare
  Și-apoi vomiți ievaluări, scărbos ?

  Miroși a sconcs, miroși a malahie,
  Când râgâi tot ce scrie pe hârtie
  (Hârtia folosită – din haznale),
  O duci la gură, să te ștergi de bale !

  Păi, FMM, SLUGĂREL,
  Ai fi mai bun GĂLEATĂ ÎN BORDEL !

  by Teodora Vlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here