România sub TEROARE. Unui tânăr i-a fost rupt maxilarul de către un puşcăriaş eliberat cu 2 ani şi 8 luni mai devreme, deşi tăiase pe cineva cu sabia

3
9537
Dragnea și Toader, complici împotriva justiţiei

Ieşit din puşcărie cu aproape 3 ani mai devreme, un individ violent a provocat un scandal într-un local din Piteşti. Un client s-a ales cu maxilarul rupt, anunță Curierul Zilei.

Dan Florin C. (33 de ani) a devenit celebru după ce, în iulie 2015, în urma unui conflict, l-a tăiat cu sabia pe adversarul său. După comiterea faptei a fugit, fiind prins în Malmö (Suedia). A fost condamnat la 5 ani şi 10 luni, dar, prin generozitatea guvernării PSD-ALDE şi a ministrului Tudorel Toader, a ieşit din închisoare mai devreme cu 2 ani şi 8 luni.

În iulie 2015, Dan Florin C. se afla în restaurantul La Strada, din centrul Piteştiului. Acolo a avut loc un conflict cu un alt tânăr. După ce au ieşit în stradă, Dan Florin C. a luat din bolidul său de lux o sabie şi l-a atacat pe adversarul lui, tăindu-l la gât. Victima avea o rană lungă de circa 45 de centimetri, care îi atinsese şi vase principale de sânge, starea lui fiind critică. A scăpat ca prin minune cu viaţă, însă a avut nevoie de multe zile de îngrijiri medicale şi a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale.
După scandal, agresorul a dispărut. El a primit un mandat de arestare, în lipsă, pe data de 8 iulie 2015. A fost prins la Malmö, în Suedia, după aproximativ o lună. Autorităţile suedeze l-au extrădat şi a fost arestat preventiv la Piteşti, pe data de 14 august 2015.
Dan Florin C. a fost trimis în judecată sub acuzaţia de tentativă de omor. Deşi Tribunalul Argeş i-a dat o pedeapsă de 6 ani şi 8 luni, Curtea de Apel Piteşti i-a micşorat condamnarea. Astfel, incupatul a avut de ispăşit 5 ani şi 10 luni. A executat aproximativ 3 ani şi 2 luni din pedeapsă, iar în toamna anului trecut a fost eliberat condiţionat, din Penitenciarul Târgu-Jiu, acolo unde era deținut. Deci, i-a fost făcută o reducere de 2 ani şi 8 luni.

Scandal la restaurant

După aproximativ două luni de libertate, aflat în restaurantul Brisetto din centrul Piteştiului, Dan Florin C. a fost implicat într-un nou conflict, care s-a lăsat cu pumni şi lovituri. Scandalul a avut loc în noaptea de 23 spre 24 decembrie 2018, în ajunul Crăciunului. Martorii au povestit că Dan Florin C. l-a lovit aşa de tare pe adversarul său, încît i-a rupt maxilarul, dintr-o lovitură de pumn.
Victima a ajuns la spital, având nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. A depus plângere pe numele agresorului. Dosarul a fost înregistrat inițial la Secţia 1 Poliţie, ulterior fiind preluat de Poliţia Municipiului Piteşti. „Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, a declarat Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.
Cercetările continuă cu autorul în stare de libertate. Dacă va fi găsit vinovat, acesta va ajunge din nou la închisoare, urmând să execute şi restul de pedeapsă rămas de la condamnarea pentru tentativa de omor (cei 2 ani şi 8 luni).

3 COMENTARII

  1. Mi se par ridicol de blânde pedepsele pentru ceea ce fac mizerabilii ăștia. Pentru a avea motive să „îndulcească”, întrucâtva, vinile protejaţilor coaliției toxice de la guvernare.

  2. Sa se aleaga praful de toti politicienii !!
    Sper sa va sparga casele , sa va lase in c…rul gol !
    Sa va violeze nevestele , mamele sau surorile !
    Poate asa o sa intelegeti HANDICAPATILOR !!!

  3. Rara și absolut neintalnita minte de Ministru al Justiției. Unde te ai calificat? Unde ai obținut diploma? Ce minut nenorociți pentru aceasta tara când te a înscăunat PSD -ul . Mult au căutat sa găsească așa o fata și așa un creier! Doamne păzește ne da-ne putere sa ieșim la drumul mare și sa punem mana pe adevărați hoți ai acestei tari. CAT SA MAI RABDE ROMÂNIA. ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here