vineri, aprilie 12, 2024
AcasăInfracțiuniVIDEO. Imaginile cu crima din Mediaş. Cine plăteşte pentru invazia infractorilor "lui...

VIDEO. Imaginile cu crima din Mediaş. Cine plăteşte pentru invazia infractorilor „lui Tudorel Toader”?

-

Camerele de supraveghere au surprins momentul crimei oribile din Mediaş, produsă de un individ ajuns pe stradă urmare a deciziei lui Tudorel Toader de elibera pe capete infractori periculoşi, prin intermediul inutilei şi, iată, criminalei legi a „recursului compensatoriu”. Colegii de la „Ora de Sibiu” au reuşit să facă rost de şocanta înregistrare.

Tânărul care a murit după ce a fost înjunghiat, în fața unui club din Mediaș, se numește Marius Costăchescu și avea 25 de ani.

- Advertisement -

Cel care l-a ucis şi a fost prins în urmă cu câteva minute la Blaj este Rusu Marius (foto stânga). Acesta, care l-a căsăpit pe Marius cu mai multe lovituri de cuțit, fusese eliberat prin decizia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader – legea recursului compensatoriu.

Sâmbătă seara, între două grupuri de tineri a pornit un conflict într-un club din Mediaş. Scandalul a continuat în stradă. La un moment dat, victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul (domiciliat fără forme legale în Mediaş) l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale. Tânărul atacat a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaş, unde medicii au încercat să îl salveze, însă fără succes.

Este al doilea caz grav de acest gen, în decurs de doar câteva zile, după cel de la Borşa.

- Advertisement -

CITIŢI ŞI:

Asasinul din Mediaş, prins la Blaj. Primele POZE cu criminalul şi victima sa. O nouă nenorocire „marca Tudorel Toader”

 

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -