joi, mai 30, 2024
AcasăNewsRadu Paraschivescu o întreabă pe Norica Nicolai de unde se iau banii...

Radu Paraschivescu o întreabă pe Norica Nicolai de unde se iau banii pentru proteste. „Unde-i casieria? Se plăteşte pauşal? Scandările se plătesc separat?”

-

Scriitorul Radu Paraschivescu o ironizează devastator pe Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, după ce aceasta a declarat că protestarii din faţa Ateneului Român (din ziua ceremoniilor prilejuite de preluarea de către România a preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene) erau plătiţi. Paraschivescu o ridiculizează pe Nicolai, întrebând-o pe pagina lui de Facebook în ce fel pot fi plătiţi manifestanţii printre care s-a numărat şi el.

„Europarlamentarul Norica Nicolai de la ALDE susţine, ştiţi unde, că protestatarii aflaţi lunea trecută la BCU au fost plătiţi. (În treacăt fie spus, salut inspiraţia celui care a botezat acest partid ALDE. Într-adevăr, nu putea să existe nume mai nimerit.) M-am numărat printre cei prezenţi la protest, dar n-am primit nimic. Am întrebat în stânga şi-n dreapta. Degeaba. Nimeni n-a vrut să mă îndrume. Asemenea arghirofilie n-am văzut de când sunt. Mă văd nevoit, aşadar, să apelez la bunăvoinţa doamnei Nicolai. Şi s-o întreb următoarele: 1. Unde e casieria şi ce program de lucru cu protestatarii are? 2. Cum se dovedeşte participarea? Sunt suficiente două-trei fotografii? 3. Se plăteşte pauşal sau în funcţie de durata prezenţei la protest? 4. Scandările se plătesc separat? 5. Noricăi Nicolai chiar nu-i e ruşine? (Ultima e retorică.) Mulţumesc.”

CITIŢI ŞI:

Oana Pellea către Norica Nicolai: „Prezentați dovezi sau vă dau în judecată!”

Norica Nicolai spune că Oana Pellea, Mihai Şora, Dan Grigore şi protestatarii #Rezist au fost plătiţi

România MAFIOTĂ: Oana Pellea afară, în zăpadă; nora Dăncilei în lojă, lângă Tusk

Euro-șpăgarul Severin minte grosolan. Zice că protestul de la Ateneu a fost împotriva Europei!

VIDEO. Dacă doriţi să revedeţi… Donald Tusk, şapte minute MEMORABILE pentru România

- Advertisement -

9 COMENTARII

  1. Norica procuror in Oltenita ,a demisionat din magistratura pentru ca a reprezentat un strain pentru infiere.Intra in politica la PNTCD ,pentru ca era pe val,apoi PNL si in prezent ALDE.In parlemant a pus o nepoata sa voteze il locul ei.

  2. cine ne reprezinta in europa aceasta orca de nicolau care si in romania avea bube in cap dar ea are si pe suflet multe bube trebuia exclusa din asa zisa politica din romania si se dadea mare liberala bine cu dancila de mana fac un duet jalnic

  3. Dati-o in judecata pentru minciuna si calomnie, sa plateasca procurorul comunist pana ii intra in tartacuta ca NU TREBUIE SA MINTA, CA PLATESTE CA POPA!!!!!! MINCINOASA ORDINARA!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -