Eşti complice, Tudorele! Iată ce-a ieşit din mâna ta: fiu căsăpit sub ochii tatălui cu 11 lovituri de cuţit!

5
10634
Tudorel Toader, "frate" cu asasinii, via recursul compensatoriu

Infractorii eliberaţi prin decizia ministrului Justiţiei par să fie abia la începutul terorii lor. Aproape că nu e zi de la Dumnezeu în care să nu aflăm despre o nenorocire provocată de cei din „lotul Tudorel Toader” – gloatele de criminali, violatori şi tâlhari care şi-au găsit un aliat neaşteptat în Tudorel Toader, părintele legii privind recursul compensatoriu, una pe cât de inutilă, pe atât de periculoasă pentru românii nevinovaţi.

Între timp, ies la iveală noi detalii şocante în crima de la Mediaş. Procurorii au dat publicităţii filmul nenorocirii de la Mediaş. Îl redăm ca atare, în ciuda limbajului judiciar insipid, pentru a afla exact cum au stat lucrurile chiar de la sursa cea mai autorizată – Pachetul.

Faghiura Marius Andrei, victima omorului

„În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit că în noaptea de 12/13.01.2019, în jurul orei 0040, numiţii Rusu Marius (în vârstă de 30 de ani, născut în mun. Blaj, jud. Alba, recidivist, eliberat la data de 25.05.2018, cu un rest de executat de 777 zile), O.O.I.( în vârstă de 38 de ani, născut în mun. Mediaş, jud. Sibiu, cu antecedente penale), A.P. (în vârstă de 34 de ani, născut în mun. Alba Iulia, jud. Alba, recidivist, eliberat la data de 13.06.2017 cu un rest 423 zile) şi alţii s-au deplasat în clubul Serabeva din Mediaş. În jurul orei 01.05, un grup format din 10 persoane de sex masculin pătrunde în club si se îndreaptă direct către masa ocupată de cei de mai sus, din acest grup făcând parte victima Faghiura Marius Andrei (în vârstă de 25 ani, născut în mun. Mediaş, jud. Sibiu). Imediat între cele două grupuri are loc o altercaţie în cadrul căreia este lovit martorul C.I. precum şi Rusu Marius. Văzând că Rusu Marius se îndreaptă către ei cu un cuţit, membrii grupului din care făcea parte şi victima, părăsesc clubul şi o iau la fugă către poarta imobilului aflată la aproximativ 20-30 m depărtare de club, aceştia fiind urmaţi imediat de către R.M., O.O.I., A.P. precum şi celelalte persoane”, se arată într-un comunicat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Marius Rusu, criminalul de la Mediaş

În continuare, victima Faghiura Marius Andrei alunecă pe zăpadă şi cade la pământ, fiind astfel ajunsă din urmă de către Rusu Marius şi O.O.I., ambii având în mâna dreaptă câte un cuţit. O.O.I. se poziţionează în dreptul capului victimei şi îl loveşte cu piciorul în zona capului de 8 ori. Concomitent cu loviturile aplicate de O.O.I. în zona capului, Rusu Marius loveşte victima aflată la pământ de 11 ori cu cuţitul în zona membrelor inferioare, acesta fiind împiedicat să mai lovească în continuare cu cuţitul de către O.O.I. care îl împinge de deasupra victimei, moment în care se dezechilibrează şi cade în zăpadă în apropierea victimei. Imediat după ce Rusu Marius şi O.O.I. încetează să mai lovească victima, apare venind în fugă şi A.P. care se îndreaptă direct către victima aflată la pământ si pe care o loveşte cu pumnii şi cu picioarele tot în zona capului.

Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanţa din data de 13.01.2019, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea suspecţilor R.M., O.O.I., A.P., pe o durată de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi lovire sau alte violenţe, urmând a se emite ordonanţa de punere în mişcare a urmăririi penale şi a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 zile.”

Potrivit oradesibiu.ro, se pare că scandalul dintre victimă şi agresor este mai vechi.

Marius Rusu ar fi fost chemat la Mediaș special pentru a se răzbuna pe tânărul de 25 de ani. În imaginile care au surprins momentul crimei, după ce agresorul înfige cuțitul în victima sa, se poate observa cum acesta face un semn cu mâna care poate fi interpretat ca ”treaba e făcută”. Semnul este adresat cuiva care se află într-o mașină parcată lângă gardul clubului. Când agresorul se întoarce, șoferul îi face mai multe semne cu farurile.

CITIŢI ŞI:

Tudorel Toader zice că nu din cauza lui sunt omorâți și violați românii. Ministrul e mincinos și laș: recursul compensatoriu a fost impus de guvernarea PSD-ALDE, din care face parte!

VIDEO. Imaginile cu crima din Mediaş. Cine plăteşte pentru invazia infractorilor „lui Tudorel Toader”?

Asasinul din Mediaş, prins la Blaj. Primele POZE cu criminalul şi victima sa. O nouă nenorocire „marca Tudorel Toader”

Crima de la Borşa: şi ucigaşul, şi victima au ieşit din puşcărie mai devreme, beneficiind de clemența PSD-ALDE

5 COMENTARII

  1. Avocatul sau casa de avocatura care in calitate de avocat al unei victime al acestor infractori eliberati inainte de termen de legea promovata de Ministrul Justitei Tudorel Toader care va reusi sa il aduca in instanta pe sa raspunda juridic pe Ministrul Justitei Tudorel Toader care este autorul moral al acestei legi va realiza ceva deosebit si un precedent care cred ca ar fi unic in Romania si asta si din punct de vedere al raspunderii ministeriale.

  2. Nu e bine sa doresti raul nimanui, dar daca era tudorel in locul parintelui tanarului de 25 de ani ce-ar fi fost? Ala cu „iexplicatiile” nu stie ce inseamna durerea, el stie doar sa distruga tot ce e justitie in Romania, eu sper ca va plati cu varf si indesat pentru tot raul pe care-l face acum!!!! Dosarul tatalui meu care a fost ucis nu a fost rezolvat niciodata, criminalul e tot liber iar „iexplicatiile” lui tudorel cum ca dupa un an daca nu ai probe se inchide dosarul ma umple de furie!!!! Si nu, nu mi-e mila de ticalosi si hoti pentru ca ei distrug tot ce ating, cumpara alti incapabili si hoti care sa lucreze in interesul lor. Sper sa plateasca si ei si familiile lor pt ca si urmasii coruptilor ne vor trata la fel ca parintii lor, cu dispret si ura pentru cel cinstit!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here