În timp ce autoritățile vorbesc despre scăderea epidemiei, România înregistrează un nou record: 1.504 de noi infectări cu Covid în 24 de ore!

1
608

Estimările medicilor și ale responsabililor guvernamentali, care au vorbit în ultimele zile despre o scădere a epidemiei în România, au fost infirmate brutal, din nou, joi, când s-a înregistrat un nou record de-a dreptul înspăimântător: 1.504 de cazuri în ultimele 24 de ore!

De miercuri, 26 august, și până joi, 27 august, s-au înregistrat 38 de noi decese din cauza coronavirusului, în timp ce 492 de oameni sunt la terapie intensivă, în stare critică.

În ultimele 24 de ore s-au prelucrat 25.052 de teste.

Nu e prima oară când evoluția epidemiei de Sars-CoV-2 infirmă specialiștii și responsabilii guvernamentali la scurt timp după ce aceștia au anunțat că lucrurile au revenit sub control.
Luna trecută, într-o emisiune bizară, la Marius Tucă Show, cunoscutul epidemiolog Geza Molnar a atacat măsurile de izolare și internare a celor bolnavi, pe care le-a catalogat drept inutile, și a afirmat că, potrivit calculelor sale, epidemia va intra de la sine în remisie “în cel mult câteva săptămâni”. La o lună și jumătate după acele afirmații bizare făcute de Geza Molnar, în România nu doar că nu s-a înregistrat o scădere naturală a epidemiei, dar numărul cazurilor înregistrate zilnic aproape că s-a dublat.

Ministrul de Interne Marcel Vela afirma zilele trecute, susținut și de medici specialiști, că se înregistrează o scădere a ratei de infectare.

Vechiul record negativ de infectări data din 13 august, când se înregistraseră 1.454 de noi cazuri într-o zi.

În Europa se înregistrează o creștere generalizată a infectărilor cu coronavirus. Spania a raportat ieri 3.594 de cazuri, Franța – 5.429, Germania – 1.428.

Toate aceste țări au, însă, de cel puțin două ori mai mulți locuitori decât țara noastră.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here