Terheş, ce-ai făcut, satană agramată, cu cei 15.000 de euro pe lună, luaţi de la Bruxelles?!

1
3400
O blasfemie: Terheş, Biserica şi Tricolorul

Popa Terheş „Chris” (cel din urmă, nume fals, care nu există în acte, l-a inventat pentru a face asocierea cu „Christos” – ce blasfemie!) a ajuns în Parlamentul European pe mâna infractorului Liviu Dragnea. Ex-şeful PSD l-a pus pe listă, pentru că, nu-i aşa, cine se aseamănă se adună! Iar acum, Terheş ripeşte cei 15.000 de euro pe lună primiţi de la Parlamentul European pentru a face exact ce pentru UE este pericol continental: atacul de tip bolşevic, cu arma „fake news”.

Când toată lumea credea că Terheş îşi va linge liniştit, la Bruxelles, rănile create de furia românilor pro-justiţie, ei bine, cel îndepărtat din Biserică pentru că a slujit la doi stăpâni (şi la bani, şi la PSD) a început să iasă din nou la rampă.

Teleghidat parcă de satana, europarlamentarul PSD a sărit în apărarea mafiei din justiţie, care a vrut să scoată România din UE şi s-o ducă în sfera de influenţă a celor pe care Terheş îi serveşte ca la comandă. Sau ca la ordin, căci numai Dumnezeu ştie cum l-or fi „pescuit” meseriaşii „fake news”.

Într-o postare agramată pe Facebook, acest popă PSD-ist a uitat să respecte limba în care a spus primele vorbe pe acest pământ; pentru el, nu există literele alfabetului ca „ă”, „î”, „ş”, „ţ”, „â”.

Dar mai grav decât acest păcat anti-românesc este conţinutul efectiv al ideilor propagate de un individ cu „funcţiune” de flaşnetă bolşevică. Redăm mai jos postarea sa pe Facebook, aşa cum a publicat-o, fără a-i corecta analfabetismul funcţional al unuia ajuns pe uşa din dos în Parlamentul European.

Postarea agramată şi anti-justiţie a popii Terheş

„Vad ca doua asociatii de magistrati ii cer lui Iohannis, Orban si Predoiu „masuri rapide” pentru a „repune” legile justitiei in acord cu „statul de drept”, citand in acest sens rapoartele Comisiei de la Venetia, GRECO si MCV. Cel putin una dintre aceste asociatii a mintit si dezinformat aceste foruri internationale, punandu-le intr-o situatie foarte delicata, pentru ca si-au asumat in aceste rapoarte pozitii contrare adevarului, compromitandu-le reputatia. In cazul Comisiei de la Venetia, cel putin, aceasta si-a corectat unele pozitii din raportul preliminar in raportul final pe legile justitiei si in urma unei corespondente pe care am avut-o cu ea anul trecut, cand eram in SUA. Saptamana viitoare am sa va dau mostre de asemenea minciuni si dezinformari.

Din discutiile pe care le-am avut, mai ales de cand sunt europarlamentar, cu GRECO, Comisia de la Venetia si Comisia Europeana, in care le-am punctat erori grosolane din rapoartele pe Romania, scuza lor a fost ca respectivele informatii eronate le-au primit de la Ministerul Justitiei din Romania. Cu privire la aceste dezinformari Ministerul Justitiei va trebui sa raspunda public.

A venit timpul sa se faca lumina si sa vada toti romanii cum sunt mintite si dezinformate aceste institutii internationale de grupuri de interese din Romania care, sub pretextul apararii statului de drept, de fapt submineaza democratia si statul de drept din Romania in vederea mentinerii controlului asupra justitiei”

Minte ca o flaşnetă bolşevică

Aţi observat, desigur, manipulările de esenţă bolşevică, pe care acest infiltrat în sânul sfintei Biserici Greco Catolice le propagă fără pic de ruşine şi respect faţă de strămoşii martiri anticomunişti. În loc să le apere memoria, Terheş îi dezonorează făcând jocul duşmanului.

Metoda clasică a manipulării bolşevice e „hoţul strigă hoţii”. El vorbeşte de manipulare, minciună şi dezinformare, când PSD-ismul din care face parte a intoxicat UE, GRECO şi Comisia Europeană cu date false despre modificarea legilor justiţiei.

Bunăoară, secţia „SS-Gestapo”, pe care toată lumea o cere desfiinţată, a fost creată pentru a distruge justiţia din interior, prin terorizarea magistraţilor oneşti şi nesupuşi politic. Dar Terheş, promotorul minciunii încă de când purta veştminte bisericeşti, o susţine în continuare cu argumente de „ciumă roşie”.

La puşcărie! A incitat la ură socială

„Săptămâna viitoare am să vă dau mostre de asemenea minciuni şi dezinformări”, afirmă manipulator cel care a pledat împotriva românilor atacaţi de jandarmi, în 10 august 2018, în Piaţa Victoriei.

“Klaus Iohannis dorește război civil și moarte de om în România”. Asta a scris Terheş la doar trei zile de la masacrul care a ajuns să fie investigat inclusiv de ONU şi ale cărui acţiuni au fost desecretizate recent de Marcel Vela, noul ministru de Interne.

Deşi în SUA ar fi ajuns la puşcărie pentru incitare la ură şi propagare de informaţii false în măsură să producă mari daune sociale şi statului de drept, în România Terheş n-a fost luat la întrebări de nimeni pentru propaganda sovietică lansată fără jenă în spaţiul public.

Probabil şi pentru acest vorbe, Terheş şi-a câştigat „respectul” lui Dragnea şi locul pe lista PSD la europarlamentare, prin care şi-a atins scopul vieţii lui – banul!

Cei 15.000 de euro pe lună, intraţi lunar  în buzunarul lui de flaşnetă fake news, au fost un motiv suficient de bun ca fostul popă să fie slujitorul satanei şi în „civilie”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Păcătosul anti-Kovesi. Cum s-a făcut preş şeful „SS-Gestapo” la cererea popii Terheş

* Cum l-a demascat Turcescu pe „băsistul” Popa Terheş: „Nu ne ţineţi nouă predici! Aţi fost cu Macovei şi aţi ajuns la PSD”

* Popa Terheş, dat afară şi din Biserica din Ohio (SUA). Între Dumnezeu şi PSD, l-a ales pe Dragnea şi banii de europarlamentar

CTP despre Bădălău: „mârlan ordinar și alienat mintal”. Șefii PSD „îi consideră pe cei din diaspora niște trădători de țară, niște dușmani”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here