Acasă Dezvăluiri E caz REAL! Felcerul italian, angajat ca doctor, a operat la Centrul...

E caz REAL! Felcerul italian, angajat ca doctor, a operat la Centrul Medical Monza. „A fost o singură intervenţie chirurgicală”, anunţă spitalul privat

Jurnaliştii de la „Libertatea” au dezvăluit cazul unui italian, pe nume Matteo Politi, care a lucrat ca medic în Bucureşti! Mai mult, potrivit confirmării oficiale a Spitalului Monza, unde italianul a fost angajat, individul a făcut şi o operaţie în calitate de…medic. Grupul medical privat din Capitală a confirmat informaţia, într-un comunicat pentru publicaţia amintită.

„Acesta (Matteo Politi, alias Matthew Mode, potrivit actelor false – n.r.) a solicitat o colaborare, în decembrie 2018, cu Grupul Monza pentru o intervenţie chirugicală a unei paciente a lui Matteo Politi. În vederea acestei colaborări, Matteo Politi a prezentat actele necesare, inclusiv parafa de medic eliberată de Direcţia de Sănătate Publică. Menţionăm că a fost realizată o singură intervenţie chirurgicală. Intervenţia chirurgicală a avut loc la Centrul Medical Monza, în luna decembrie 2018, pentru o pacientă căreia Matteo Politi îi oferise, în prealabil, consultaţie preoperatorie într-o altă instituţie medicală. Niciun alt pacient al Grupului Monza nu a fost consultat sau operat de către Matteo Politi.”

„Libertatea” a dezvăluit în ediția de astăzi că, de un an de zile, un fals medic de chirurgie plastică lucrează la patru clinici din București. Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, deși nu are studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!

Escrocul avea deja o condamnare în Italia, de un an şi jumătate de închisoare cu suspendare, tot pentru o acuzaţie similară: s-a dat drept medic, de data asta chirurg, falsificând actele unui doctor care avea acelaşi nume ca el.

Detalii, AICI

CITIŢI ŞI:

„Este vitamina D mai importantă decât graniţele României?”

Teorie sifilitică a propagandei PSD: Kovesi e recompensată de Europa pentru că a distrus afacerile românilor ca să câștige străinii!

Prognoză horror: „ordonanța lăcomiei” va crește inflația la 10-12%! Oamenii de afaceri sunt siderați de măsurile iresponsabile ale Guvernului

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările