„Este vitamina D mai importantă decât graniţele României?”

1
8064

Analistul de politică internaţională Iulian Fota, fost consilier prezidenţial, a comentat asupru declaraţia lui Liviu Dragnea potrivit căreia guvernul Dăncilă va lua bani de la serviciile secrete şi îi va băga în vitamina D pentru copii.

„Este o declaraţie iresponsabilă, din care noi tragem concluzia că dl Liviu Dragnea habar nu are ce înseamnă securitate naţională (sau siguranţă nationala, termenul folosit de dânsul). Şi e o concluzie gravă, pentru că vorbim despre al treilea om în stat.

Securitatea naţională reprezintă cea mai importantă politică publică pentru gestionarea celor mai grave, mai serioase ameninţări la adresa unei ţări. De aici întrebarea: Lipsa acestei vitamine D este o ameninţare la securitatea României?

Şi chiar dacă ar fi aşa (ceea ce eu nu cred şi oricum acest lucru trebuie apreciat de specialişti, pe o bază ştiinţifică), lipsa unei vitamine pune în pericol graniţele unei ţări, suveranitatea ei? Se constituie într-o ameninţare atât de serioasă încât s-o declari problemă de securitate naţională?”, a comentat Iulian Fota pentru ziare.com.

CITIŢI ŞI:

Teorie sifilitică a propagandei PSD: Kovesi e recompensată de Europa pentru că a distrus afacerile românilor ca să câștige străinii!

Prognoză horror: „ordonanța lăcomiei” va crește inflația la 10-12%! Oamenii de afaceri sunt siderați de măsurile iresponsabile ale Guvernului

Procuror-șef: „Suntem sub o puternică presiune din partea celor cu influenţă politică, media şi financiară. Într-o zi sunt 5-10 emisiuni TV la care participă oameni cu probleme penale şi intoxică spaţiul public. Din acest peisaj sinistru fac parte şi foşti magistraţi”

 

1 COMENTARIU

  1. Parc-am fi intr-o tara de mujici saraci cu duhul, asa cascam gura la declaratiile pafaristului si simplistului Dragnea ale carui vorbe sunt sorbite ca picaturi de roua de atatia care-si lasa mintea in grija lui Dragnea in loc sa gandeasca ei insisi….E revoltatoare aceasta manipulare la nivel de sfertodocti ce imprima idiotenii in masele largi aproape zilnic! Si el arunca un pietroi in balta pe care se agita atatia oameni care au ceva in cap sa-l scoata, explicand si paraexplicand…pierdere de vreme, iar cei care ii sorb vorbele lui Dragnea iau de bun tot ce spune el, nici-o grija…prostia a prins repede mintile lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here