Teoria ticăloasă a lui Ion Cristoiu: dacă ai câștigat alegerile, e dreptul tău să distrugi justiția!

10
5407
Ion Cristoiu

Antena 3 e locul care-l inspiră pe Ion Cristoiu să spună cele mai teribile prostii. Unele care încearcă să justifice guvernarea de tip banditesc PSD-ALDE, pe care o încurajează să meargă mai departe pe calea distrugerii țării.

De exemplu, luni seara, Ion Cristoiu a spus: „Politica în domeniul justiției o face partidul care a câștigat alegerile, pentru că în timpul campaniei electorale el a vorbit și despre justiție. Dacă vrea, poate să pună justiția și în cap, e dreptul lui”.

Așadar, „dacă vrea, poate să pună justiția și în cap, e dreptul lui”! Mesajul e clar: dacă vrea să distrugă justiția, e dreptul lui, că a câștigat alegerile. Incredibil, blajinul Cristoiu gândește cu creier de gangster!

Dar pentru a ajunge la această concluzie înfiorătoare, tatăl natural al găinii care naște pui vii recurge la o minciună jenantă: „în timpul campaniei electorale, partidul a vorbit și despre justiție”. Pardon: în campania electorală, PSD chiar a fost mut pe tema justiției! A vorbit despre autostrăzi și spitale, a gonflat salariile și pensiile ca vata de zahăr pe băț, dar despre justiție n-a zis absolut nimic. Grațiere, amnistie, dărâmarea DNA, distrugerea justiției – astea au fost subiecte tabu în campania din 2016.

Dar ce mai înseamnă o minciună în plus pentru Ion Cristoiu? De când a redevenit agent de propagandă al PSD (cea mai rușinoasă situație în care se poate pune un ziarist), ar fi în stare să spună și că Liviu Dragnea e reîncarnarea lui Iuliu Maniu, adevăr confirmat prin ștampilă de însuși președintele-impostor al PNȚCD, Aurică Pavelescu.

Ion Cristoiu mai aruncă pe piață o năzbâtie: cică „Dosarul Revoluției” nu trebuia trimis în judecată, pentru că „istoria nu se judecă penal”. Deci, pui mâna pe armă, omori 1.000 de oameni și apoi zici pardon, asta e istorie, nu mă puteți judeca!

Cristoiu mai aduce un argument pentru salvarea lui Ion Iliescu: un asemenea proces ar distruge mitul Revoluției și ar impune adevărul Loviturii de Stat. Și cum am putea trăi noi, românii, dacă rămânem fără Revoluție?!

CITIȚI ȘI:

* Sondaj IMAS. PSD s-a prăbușit la 21,5% și a fost depășit clar de PNL, care a crescut la 25,2%

Europa respinge un exponent al „ciumei roșii”, propus de Dăncilă pentru o funcție mare

10 COMENTARII

 1. Pe Ion Cristoiu nu il inspira Antena3. E leste mintea diabolica care ii inspira pe toti.
  Sub mascal moldoveanului usor inocent, a initiat cele mai parsive linii directoare de tip securist.
  Amintiti-va de asa-zisul jurnal al Elenei Udrea, pus la dispozitia lui, ce mina de scorneli a fast acesta!Amintiti-va de cele mai savuroase porecle: Luluta, Ravasitoarea, Ficusul etc. Ele ii apartin si au stimulat tupeul impotriva adversarilor impotriva celor carora le-a adatat acele tinichele.
  Ca sa bage zazanie, a scos pe piata ideea concurentei dintre Kovesi si Iohannis, pentru presedintie. Si cate si mai cate!
  Acum, cand cei de la putere sunt usor descumpaniti de numarul prea mare de abuzuri la adresa justitiei pe care le-au facut si de ractiile create, incearca sa le ridice moralul si sa le spuna ca aveau legitimitate!
  Va spun eu. omul asta nu e un ziarist dornic de popularitate, este un guru al sistemului ticalos.

 2. Ion Cristoiu se crede Mesia in Romania!
  Bătrâne , lasă-ne cu șmecheriile matale de Ardei Umplut. Era porecla data de Corneliu Vadim Tudor.
  omu’ asta bagă numai fitile in societate și cred ca a sosit vremea sa stea deoparte!

 3. Ion Cristoiu e un teribil jurnalist FSN. Când era bogat era moderat. Sărac fiind acum e virulent. A profesa pentru Dan Voiculescu prin scrieri şi exprimări alambicate face parte din jurnalul mânecilor scurte. Al clanului Codunenilor de TV 252. Mie îmi place cinstea, Eroii, modernismul. Nu-mi place să fiu nimeniul troglidit. El asta este. Dacă mâine ar finalul vieții mele nu aş ascunde o privire mânioasă. Ion Cristoiu face ce ştie mai bine. Reguli grele de a exista ca om. Mie nu-mi place.

 4. Mi se pare extrem de ticalos acest personaj care se vrea carismatic. R un bolsevic dezgustator.DEZGUSTATOR!!! Adaptat la puterea actuala, le canta in struna dand legitimitate(pentru zombificati) unor mafioti aciuati sub titulatura de partid social democrat, niste oameni cu pielea groasa de un metru. Iar Cristoiu le face reclama grosimii pielii doar aparand la orizont!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here