„Măscăriciul” Rareş Bogdan îi răspunde lui Dragnea: „Mă pot bate cu Gâdea, cu soţul lui Carmen Avram, Adrian Ursu…”

3
21022

Luni seară, la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, liderul PSD Liviu Dragnea l-a numit „măscărici” pe Rareș Bogdan, când a vorbit despre modul în care a fost elaborată lista PSD pentru alegerile europarlamentare, prin comparație cu cea a PNL (pe listele ambelor partide se regăsesc foști jurnaliști: Carmen Avram – PSD și Rareș Bogdan – PNL).

„Este diferența dintre o doamnă – Carmen Avram – care nu a avut nicio ezitare ani de zile să se bată pentru România, să arate abuzurile din această țară, un jurnalist de excepție… Pe de altă parte, avem un măscărici, Rareș Bogdan”, a spus Liviu Dragnea.

Prezent în emisiunea online de la Libertatea TV, Rareş Bogdan i-a dat replica lui Dragnea, povestind de ce a ales să facă pasul dinspre jurnalism spre politică:

 • În ultimii doi ani si jumatate, am făcut un jurnalism militantist. Odată cu OUG 13, am văzut că lucrurile derapează. Noi şi voi am rămas să echilibrăm. Am încercat să construiesc o platformă, o alternativă la celelalte posturi TV care susţineau OUG 13.
 • Niciodată nu am să o jignesc pe Carmen Avram, pentru că e profesionist. Nu mă tem de ea. Eu mă pot bate cu soţul ei, Adrian Ursu, în probleme care ţin de guvernarea PSD, cu Mihai Gâdea…
 • Acest măscărici te va învinge în alegeri, Liviu Dragnea! Dragnea este un măscărici și va fi învins în aceste alegeri. Îl voi învinge la vot pe Liviu Dragnea! Singurul care îl poate învinge este Partidul Național Liberal (PNL).
 • PNL avea pe cine să pună în frunte listei pentru alegerile europarlamentare. Siegfried Mureșan a contribuit decisiv la alegerea lui Kovesi în Parlamentul European. Sau primarul din Alba-Iulia…

Nici Antena 3 nu-l mai ajută pe Dragnea

Realitatea e că, indiferent câţi Gâdea, Ursu sau Carmen Avram ar pune PSD pe liste, partidul lui Dragnea se duce la vale.

Au loc schimbări majore în intenția de vot, după cum relevă Barometrul Europa FM pe luna martie, realizat de IMAS. PNL depășește PSD cu 3,7%! Partidul lui Dragnea mai are un pic și intră sub 20%. PNL și Alianţa 2020 USR-PLUS însumează 42,9%.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European, PSD ar strânge doar 21,5% din voturi, potrivit ultimului studiu al IMAS pentru Europa FM. Social-democraţii, care la ultimele alegeri parlamentare au luat 45,5%, au ajuns la un minim istoric.

Mai mult, tendinţa e de scădere continuă: la ultimul barometru, cel din februarie 2019, PSD avea 22,7% (faţă de 21,5% acum).

PNL a crescut la 25,2%, cu 2,6% mai mult față luna precedentă.

Alianţa 2020 USR-PLUS e creditată cu 17,7%. Pe locul al patrulea ar fi partidul lui Tăriceanu, ALDE, cu 12,7%, în timp ce Pro România, formaţiune condusă de Victor Ponta, ar obţine un scor bun pentru un partid abia înfiinţat: 11,2%.

Printre partidele care ar trece pragul electoral mai figurează doar UDMR, care are o intenţie de vot de 5,1%. PMP este în apropierea pragului: 4,7%.

CITIŢI ŞI:

Sondaj IMAS. PSD s-a prăbușit la 21,5% și a fost depășit clar de PNL, care a crescut la 25,2%

Efectul Rareș Bogdan. Depășit de PNL, PSD trece la diversiuni și inventează războaie între liberali

3 COMENTARII

 1. Domnule Cartianu dumneata ești obsedat de securiști! Dați-ne un nume și dacă se dovedește aveți stima noastră dacă nu atunci lăsați-va de meseria asta și numai aruncați fumigene printre romani! A fost mizeria de diversiune in 89’ ca acest politruc de Ion Iliescu sa pună mâna pe putere. Ce a putut face acest Iliescu unde sub patronajul a ras toată economia romanesca ca un fel de răzbunare pentru ce realizase Nicolae CeUsescu. Domnule Iliescu ați rămas același politruc și toată viața așa veri rămâne pentru ca asta este vocația dumneavoastră!
  Dar istoria va va judeca pentru toate faptele oribile pe care le-ați făcut in Decembrie 1989 când practic ari vrut sa nimicuri toată SEcuritatea romană !!!!! Rușine domnule și uitați-va ca suntem a doua țara după Siria ka numărul de romani care au emigrat! Numai in 1990 au emigrat după date statistice peste 700.000 de romani (!!!!!) ca apoi in următorii 25 de ani numărul romanilor care au emigrat sa ajungă la peste 3,7 de milioane !!!! Totul vi se datorează in întregime domnule Ion Iliescu !!!!!!Ati făcut praf România !!!!!

 2. A positive force bring air for those in need has my hold in arms and that image of my son at loose have made one century future out of enemy recorded that cause one fight for God Embassy in Middle of Europe and that shine force is always our noble Kingdom CNN be.

 3. A positive force bring air for those in need has my hold in arms and that image of my son at loose have made one century future out of enemy recorded that cause one fight for God Embassy in Middle of Europe and that shine force is always our noble Kingdom CNN be.

  Ion Iliescu e vinovat de multe crime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here