Dragnea: „Ne-am lăsat păcăliți total… cred că domnul Toader ne-a păcălit” / „Iohannis e mai rău decât Băsescu sau Ponta”

7
12530
Un nou delir al lui Liviu Dragnea, luni seara, la România TV. Liderul PSD a afișat atitudinea unui înfrânt, dar a unuia răzbunător.
Principalele țintele ale unui discurs suprarealist: Klaus Iohannis („mai rău decât Traian Băsescu, care mai avea momente de omenie”), Tudorel Toader („ne-a păcălit”), Rareș Bogdan („un măscărici”), Europa, „Statul Paralel”.

Delirul lui Liviu Dragnea

 • „Referendumul este o păcăleală a lui Iohannis, caută un prilej disperat să participe și el la campanie. O să aibă probleme cu USR și Cioloș, au dat ordonanțe care au modificat sute de articole din Codul Penal. Au zis că dacă vor veni la guvernare, vor modifica legile justiției prin ordonanțe de urgență.”
 • „Iohannis e mai rău și mai dușmănos decât Băsescu. Băsescu mai avea momente de omenie și de discuție.”
 • „Cred că nici cu Ponta nu ajungeam la nivelul ăsta. Cu ăla se mai putea discuta, cu ăsta nu. Acest om are doar porunci și dorințe, și cereri – ori ca el ori nu se face.”
 • „Nimic în extern, merge și tace la toate întâlnirile. Când tragi linie, avem 4 ani și jumătate cu un om care a adus deservicii României.”
 • „Noi în fiecare an creștem România, în fiecare an nivelul de trai crește. Ei spun mereu că vor îngheța pensiile, poate și salariile. Când tot spui nu sunt bani pentru pensii, pentru salarii, asta pregătesc.”
 • „Nici nu mai contează care va fi procuror european, oricum nu va mai avea legitimitate, după asemenea circ, asemenea târguială politică. Va fi procurorul un om foarte corect sau poate va avea datorii?!”
 • „Este diferența dintre o doamnă – Carmen Avram – care nu a avut nicio ezitare ani de zile să se bată pentru România, să arate abuzurile din această țară, un jurnalist de excepție… Pe de altă parte, avem un măscărici, Rareș Bogdan.”
 • „Mă enervează asta cu „Coldea, consilierul meu”. Ce, îl aduc pe Satana?! Ăsta e unul dintre cei trei oameni care au distrus România. Pe ceilalți doi vi-i spun la emisiunea viitoare. „Sfetnicul meu de taină” m-a condamnat de trei ori până acum, direct și personal. Florian Coldea. Și vrea să mă condamne și a patra oară. Și presiunile făcute de Pahonțu…”
 • „Mă dă pe mine la o parte, dispar eu, mă împușcă mâine. Dispar eu. Grozăviile rămân, ilegalitățile rămân.”
 • „Sistemul e zgâlțâit din temelii.”
 • „Nu eu semnez ordonanțe de urgență. În partid s-a luat o decizie, pentru unii e facultativă. Articolele din codurile penale declarate constituționale să fie adoptate prin ordonanță de urgență. Sunt articole din Codul Penal declarate constituționale.”
 • „S-a mers la Bruxelles cu niște articole… Am înțeles că s-a dorit să se arate deschidere. A fost domnul Toader cu o echipă. Nu știu dacă a fost singur, au fost doi, a făcut intenționat sau nu. A mers la Bruxelles cu 7 sau 8 articole… și de acolo vii și spui că nu le-a dus nici pe alea. Nu a fost doamna Dăncilă acolo.”
 • „Nu poți să ieși la începutul anului că adopți ordonanțe de urgență, ridici scandalul până la cer și pe urmă spui că nu mai există urgența. S-a generat un scandal inutil, s-a blocat procesul în Parlament.”
 • „Ne-am lăsat păcăliți total… cred că domnul Toader ne-a păcălit. A spus explicit că nu se adoptă. Văd și eu că e totuși o construcție profesionistă. Se pare că acum începe să se deșire.”
 • „Săptămâna viitoare trebuie să se reia procedura în Parlament. Că se finalizează acum, la anul, legile trebuie adoptate.”
 • „Secția specială pentru investigarea magistraților e singura structură cu zero influență politică.”
 • „În ce-l privește pe domnul Toader, procedura e simplă. În CEx ori doamna premier ne anunță că vrea să-l remanieze, ori colegii ne anunță că vor să îl remanieze. Eu nu o să propun să fie remaniat domnul Toader.”
 • „Pe domnul Lazăr poate să-l propună domnul Toader pentru un nou mandat, orice e posibil.”

CITIȚI ȘI:

7 COMENTARII

 1. RESPECT(o datorie perpetuă și ne-negociabilă de vrem a mai” FI ” -ceva și a ne numi -OM -român,deh ..om ,adicătelea printre oamenii VII ,nu stafii ale infernului /..DA !?) pentru acei (știuți și mai ales cei neștiuți /și care luptă în linia întîi cu hidra minciunii și imposturii /luptă incredibil de grea și aproape inuman de ”nedreaptă ”cu martirii ei !) frumoși ”NEBUNI”ce înțeleg și apără PRINCIPIILE umaniste – și NU , oamenii de strînsură, conjunctură și vremelnici-ORICUM s-ar numi și din orice galaxie ar VENI !.Nu lăsați ticăloșii(ce s-au cocoțat precum scroafa în copac și se proclamă ÎMPĂRAT =egal cu demiurgul ,în delirul puterii ce se joacă cu inapții aroganți ) să altereze principiul de OM -LIBER !..indiferent cum s-ar autointitula și sub ce ideologie sau ”filozofie”ar defila acești imbecili ce-și închipuie că PUTEREA este totul ,fiind prea slabi de minte și neînțelegînd ideea simplă(dar îți trebuie un IQ minimal +cultura și educația adecvată ,spre a ÎNȚELEGE totul în simplitatea și complexitatea DUALĂ și aproape de nestăpînit a UNIVERSULUI -în care unii, defecți dar insistenți și cu tupeu se închipuie fac-totum ,nefiind decît jucării și fire de nisip în mîna și la mîna întîmplării /periculoși devin cînd prin hazard sau ca o răzbunare a ADEVĂRULUI -sunt lăsați să ajungă la PUTERE /ca exemplu de ”IATĂ ”..ce și cum sunteți de fapt =realitatea ,sau credeți că-i de JOACĂ?..bieții de voi și amar de gurăcască ce vă cred !) că puterea e un instrument și o FORȚĂ periculoasă pentru cel ce nu o poate controla -și nu poți face asta dacă nu ești TU însuți o FORȚĂ în sine ,de dorit -POZITIVĂ /căci sunt și genii ale RĂULUI ,malefice și distructive -a se vedea și REVEDEA pînă la înțelegerea și respectarea învățămintelor ISTORIEI -altfel ?..VAI și AMAR de voi (și copii voștri vor plăti -lașitatea ,complicitatea -fie ea și tacită !-prin complacere,nonacțiune,utopii facilesau și mai grav CORUPȚIE cointeresată !)..ADORMIȚILOR !..Ești OM?..liber ?sau doar MIMAȚI și aveți impresia că trăiți ?OARE?..Trist ,..frumoasă ȚARĂ ,jalnic popor .RUȘINOS ,să vadă și să vă facă ALȚII (EUROPA -democrată și civilizată !)..curățenie în propia ogradă (ȚARĂ?)..că vă năpădesc și sufocă GUNOAIELE și escrocii abili -DEMOCRATIC,desigur -NU?-..se răsucesc STRĂMOȘII în morminte -cît de epigoni și impotenți ați ajuns -să dați țara pe mîna celor mai declasați și imorali ipochimeni ,iar VOI?..la mici,bere și manele?–Să lupte alții ,pentru drepturile voastre ?Le veți pierde ,și SCLAVI meritați să fiți dacă demnitatea-libertatea e prea grea !..ESTE?..ești OM?..sau sclav cu suflet mic?–Bravos ,națiune ,..de batjocura (psd-alde-udmr și dracu să-i mai ia ,..că sunt peste tot ,căci buruienile sunt rapace și rezistente ,nu?) lor ai ajuns?..Oare?..Niii,la ei ,măă /că prea s-au porcit !

 2. Traian Băsescu vroia doar să scape de „Dosarul Flota Maritimă” de aceea era mai uman mai bun la suflet. Dar era satrap conceput în laboratoarele PASOK ale Greciei. Dragnea a fost impus de PD în PSD. A face bani şi puțin mai mult doar omenie. PSD nu e partid rău. Au sperat să nu rămână singuri cu germanii la 100 de ani negri de Berlin ce nu puteau mişca economia României spre reciclare industrială şi liman, care visau la rândul lor să cucerească Rusia subțiată de dolarul tipărit mereu şi mereu.

  Victor Ponta ca ofițer SIE voia să ajungă preşedinte. A luat fonduri europene şi au plătit creditul FMI pus în spatele meu de SRI. Ponta era bun preşedinte dar marile lui hibe au fost regionalizarea şi marile autostrăzi ale României. Era greu. Era forma adevărului supus minciunii. Ponta visa a fi şi mason. Dar poporul l-a vrut pe Klaus Iohannis pentru a încheia prin mine socotelile cu Germania şi astfel poporul a ajuns la cei 43 ani ai mei în SUA. Vom construi autostrăzile. Promit solemn darul.

  Tudorel Toader a fost mare pe vremuri. Mare şi acum pentru „Dosarul Revoluției” care trimis Instanței va conduce la prima mare condamnare a unui fost preşedinte de stat care a prezis clar falimentul capitalismului prin printarea de dolari. E bine să fim uniți şi ne salvăm cu toții sufletele numai prin bunătate.

  PNL are programul de guvernare 2016. Va investi şi vă creşte pensiile. E normal. Dar dacă producem puțină mâncare avem sigur inflație de 10% anual. Vremurile sunt propice dezvoltării. Aurul de 35 karat trebuie împărțit popoarelor. Vindem aur pentru a aduce cei mai buni muncitori vietnamezi în România. Apoi vedem că Biblia, fiind viața lui Dumnezeu, duce Galaxia Soarelui înainte. Suntem mari prin marile fapte de a salva omul de fricile Diavolului de a pierde iar moneda. Un om bun e masonul Sorin Ovidiu Bălan. Mie îmi place şi recomand a-l asculta pe liniile de formare a binelui supus erorii umane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.