Țeapa lui Dragnea: a simulat o boală gravă, dar s-a externat fără să fi fost operat. Azi a fost la partid

6
4583
Cacealmaua a avut nevoie și de o trompetă: Codrin Ștefănescu

După 5 zile de presupusă internare într-un misterios spital, probabil privat, Liviu Dragnea s-a prezentat astăzi la sediul PSD și s-a ocupat de lista de candidați a partidului pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Se confirmă că liderul PSD suferă de o „boală juridică”.

„Da, s-a externat singur. Medicii i-au recomandat să se opereze, numai că pacientul nu vrea să se opereze, şi atunci i-au dat un anumit tratament, i-au făcut infiltraţii, ce se face la această problemă. A avut o întâlnire cu noi astăzi la sediul din Bd. Kiseleff. CEx va fi luni”, a afirmat Codrin Ştefănescu pentru Mediafax.

Nu mai există niciun dubiu că internarea lui Dragnea (dacă a fost, câtă a fost) a făcut parte dintr-un plan de a „dribla” justiția, prin absența de la termenul de lunea trecută, în procesul de la Înalta Curte. Problemele sale cu hernia de disc nu sunt noi și nici nu impuneau o internare de urgență, dar pretextul era foarte bun pentru a justifica absența de la proces și încercarea de a obține o nouă amânare (tentativă nereușită).

Lunea viitoare, Dragnea va prezida Comitetul Executiv al PSD, în care va fi aprobată lista candidaților pentru europarlamentare.

CITIŢI ŞI:

Nesătula Lia Savonea. Şefa CSM a încasat 120.000 de lei pentru „detaşare” în Capitală, deşi stă la Chiajna, lângă Bucureşti!

Sondaj: PNL este cap la cap cu PSD. USR-PLUS, mult peste ALDE. Prezență mare la vot

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

Lili Loterie are o obsesie: unii fac „bani de bani” la Bruxelles, iar ea e o biată traseistă la București

 

6 COMENTARII

 1. Liviu Dragnea a fost asasinat de Interpol şi CIA de două ori. Hades Olivian Simion fiind veşnic Umanist l-a reîntors verde pe une liberalul roman englez român Livius Dragneus Dragnia (din familie de porcari şi vite a Vechii Anglia) dar ultima oară a decedat în Brazilia unde s-a dus pentru intervenție militară în Venezuela, l-am întors cu 25 kg mai greu şi are probleme la coloană vertebrele 4-5. Are nevoie de operație dar nu la Wiena şi sătul de 29 Iulie 2012 vrea cu mine să oferim 1000 miliarde dolari în Banca Mea Swiss Bank 9 la dobânda Sfânta Treime3%, dar fără a mai comite crime de genul secuilor în Octombrie 2018. Rabinul Rafael Shaffer ar putea să ne ajute pe amândoi.

  Dumnezeu: Grigore… să fii bun şi iertător cu noi: Dragnea Olivian Soarele.

 2. Nu pare un sarlatan abil este un nenorocit de individ care crea dea foc la România ! Este un borfaș dar habar nu are ca la hernia de disc după infiltrații ( frecția la picior de lemn) urmează obligatoriu o perioada de minimum 6 luni ca sa te refaci cât de cât. Este un nenorocit care apare odată la 60 ani și va avea soarta predecesorilor săi . Membrii PSD sunt cei care îl vir da jos împreuna cu camarila lui de doi bani.
  A încercat acest infractor de zDragnea sa impresioneze dar nu au căzut romanii in acest scenariu prost, cauta sa inventeze tit felul de aiureli inclusiv cu tot felul de boli( or fi ) dar nu te internezi și in 3 zile o zbughești din spital! Mai este și prost ! Este un țaran din Teleorman omul asta habar nu are sa se comporte la nivel de țara!
  PSD-ul sub pulpana lui se duce la sub 25% așa ca se plece acest individ de doi bani care in toată cariera lui politica de diu bani nu a făcut decât sa dea funcții ca un iluzionist de mucava!

 3. In concluzie, ceva ce stie toata lumea: DRAGNEA E UN LAS, UN MINCINOS, UN PREFACUT, UN INFRACTOR ORDINAR CARE FUGE PRIN ORICE MIJLOACE DE JUSTITIE!!!! Cat mai stati pana-l bagati unde merita?!?!

 4. Concluzia este una singura toți borfasii la pușcărie!
  Un om cu așa zisa hernie de disc ( sa impresioneze probabil votanții PSD și alti fraieri) este doar un joc de glezne! Cel care are pe bune hernie de disc are niște dureri , Zdragnea a încercat sa joace un rol de actor PR-ist intr-o sceneta regizata prost. Tătucule, Zdragnea când ai hernie de disc ai doua variante operație sau tratament.a la long – deci acel proverb de fe ți-e frica nu scapi este valabil și un cazul dumitale. Dacă m-au stai mult prin PSD duci nu numai partidul la sub25% la europarlamentare ( avea dreptate Adrian Tutuianu exact acum 5 luni când a fist exclus din PSD) dar tragi partidul după Dumneata la faliment politic și exact după aceladi scenariu când s-a terminat cu PD-L mâncat de PNL. ( se vede ca dumneata au școala lui Băsescu Traian alt politician care l-a falimentat așa ca luați-va de mâna. Dumbeata ești social democrat doar oe hârtie ești pur SU simplu un profitor de pe urma PSD-ului venit in acest partid când PDSR lui Nastase a venit la guvernare in 2001! Atât de mizerabil ești Dumbeata, oportunist, mediocru ca politician, extrem de viclean și mai mult un răzbunător dar torul se va răsfrânge asupra dumitale! C-așa este in tenis pardon in politica!!!!!

 5. Cretinul asta de Liviu Dragnea ia in derâdere acessta dubla hernie de disc probabil contractata de câte damigene de vir și hălci de porc a carat borfașul asta in vilele de protocol SRI! Chestiunea este X-a aceste vile sa fie reintroduse in serviciul public și nu sa fie folosite pentru chiolhanurile unde se dădeau in bărci noua protipendada Neo-comunista de după 1989. Pentru ce au murit copiii in acel Decembrie 89’ sângeros unde părinții își cărau copiii la groapa ca acești nenorociți sa mănânce și sa bea împreuna cu excrocilor asta de politician pe numele sau Liviu Zdragnea care este o rezultanta a faptului ca acest PSD s-a transformat din nou in PCR ! Cât de usor membrii PSD pot sa accepte sa fie conduși de acest nenorocit de țaran din Teleorman care are apucături de om din județ dar nu are Charisma unui politician ci pur di simplu ii duc pe cei din PSD LA 20% și or sa vadă la europarlamentare( se chinuie firma de sondaj de casa sa ne aiureasca a unuia Pieleanu mânjit pana-N gât de Zdragnea , care a asta a făcut ca politician , a împărțit in dreapta și in stânga funcții de parca era mai tare decât Iluzionistul american Houddini! După europarlamentare sa-i dea un șut lui Zdragnea când vor vedea rezultatul alegerilor și se vor freca la ochi când vor vedea cifrele dezastruoase !!!!!!
  Luați-l din scaunul de lider pe Liviu Dragnea ca altfel omu’ asta va duce la faliment politic și peste un an nu o sa n-ai auzim de acest borfaș politic!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here