Orlando, perversule, iată ce decolteu are „domnul președinte al Casei de Sănătate”! Întreabă-l pe Vâlcov, că știe!

0
1826
Adriana Cotel (CNAS) și Mihaela Triculescu (Fisc) - două șefe promovate din rezervația de pițipoance a lui Darius Vâlcov

ZIARISTII.COM a scris luna trecută despre gafa penibilă făcută de Eugen Orlando Teodorovici, pe 8 februarie, la Antena 3. Ministrul de Finanțe a blufat, mințind grosolan că „își pune mari speranțe” în „domnul președinte al Casei de Sănătate”.

Orlando voia să arate că el lucrează, că se află în contat cu conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS). Numai că „domnul președinte” era doamna din imagine, cea din planul 2, cu decolteul generos. Se numește Adriana Cotel și a fost parașutată de Darius Vâlcov (protectorul ei), via Vasilica Dăncilă, la șefia CNSAS pe 25 ianuarie 2019.

Colecționară de diplome dubioase

Zilele trecute, misterioasa Cotel și-a publicat, în sfârșit, CV-ul pe site-ul CNAS, cu o întârziere de aproape două luni. Din datele expuse reiese că a fost, timp de 11 ani, agent de vânzări la diferite companii farmaceutice.

După liceu, Adriana Cotel a absolvit niște cursuri postliceale de asistent medical și a fost vânzătoare într-o farmacie.

În 2008 a absolvit facultatea de management financiar-contabil la Universitatea Spiru Haret, la Craiova, după care a început să colecționeze adeverințe și diplome dubioase:

  • „adeverință master” în managementul politicilor de sănătate la Universitatea de Medicină din Craiova;
  • „diplomă master” în psihologie clinică, la Universitatea Pitești;
  • „diplomă licență”, tot în psihologie, la Universitatea Pitești.

În plan profesional, Adriana Cotel a fost „reprezentant medical” (agent de vânzări), în perioada 2005-2015, la mai multe companii farmaceutice, după ce-și făcuse mâna timp de un an (2004-2005) ca vânzătoare la o farmacie.

De când e șefă la CNAS, Adriana Cotel a mai pus ceva textile pe ea. Adio decolteu!

„Domnul președinte” avea fustă și decolteu

Pe 8 februarie 2019, ministrul Finanțelor, Orlando Teodorovici, a fost invitatul lui Adrian Ursu și al Oanei Stancu-Zamfir, la Antena 3. A fost o emisiune-omagiu, cu un titlu tembel: „Ministrul Teodorovici – răspunsurile așteptate”. Ministrul de Finanțe n-a dat niciun răspuns așteptat de telespectatori, a mințit enorm și a ocolit informațiile-cheie ale unui buget fantezist. E drept că nici nu i-au fost puse întrebări delicate.

La un moment dat, însă, Orlando a început să-l laude de mama focului pe „președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate” (CNAS). Ursu a încercat o întrebare nevinovată, mai mult ca să-i ridice la fileu. A urmat un dialog de o stupizenie rară.

Teodorovici: Domnul președinte al Casei de Sănătate, în care eu îmi pun mari speranțe…

Ursu: Cine e președintele Casei de Sănătate?

Teodorovici: Ăăăăă… poate e mai bine să nu știm… să-și facă treaba acolo…

Uluiți pe moment, Adrian Ursu și Oana Stancu-Zamfir au trecut repede mai departe, pentru a-l scoate din încurcătură pe Orlando.

Gafa lui Orlando a fost monumentală: la acel moment – ca și acum – nu exista un „domn președinte al Casei de Sănătate”, ci o șefă cu fustă și cu decolteu: Adriana Cotel.

Să fie cumva o poveste cu trassexuali și nu știm noi?! Sau Orlando e un pervers fără margini?! În mod cert e un mincinos care joacă la cacealma probleme de stat.

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here