S-au demascat! Kovesi a spus adevărul. Cristoiu: „Poza nu e făcută la Ghiță acasă, ci la crama Budureasca”. Adina Florea nu are probe, dosarul e poliție politică!

13
15235
FOTO: Captură Antena 3

Mare dușman al Laurei Codruța Kovesi, chemat astăzi la Secția Specială de intimidare a magistraților (SS), Ion Cristoiu a dat de gol toată lucrătura! Probabil, a făcut-o involuntar.

Cristoiu, la Antena 3: „Doamna Adina Florea mi-a lăsat impresia unei procuroare interesate să strângă cât mai multe probe. Dar, atenție, informație importantă: nu e vorba de la Ghiță acasă, e de la Budureasca! Încă o data: nu e la Ghiță acasă!”

Asta aruncă în aer tot dosarul ticluit de „SS” fostei șefe a DNA. Cel puțin o acuzație – cea de mărturie mincinoasă – nu mai are niciun fel de susținere. Dimpotrivă, avem certitutinea că Laura Codruța Kovesi nu a mințit, ci a spus adevărul. Această certitudine o are și Adina Florea, dar aceasta, cu o rea-credință de anchetator sovietic, continuă să susțină contrariul.

Până la dezvăluirea lui Cristoiu, Antena 3, RTV, PSD și ALDE făceau spume la gură că fosta șefă a DNA a fost „la Ghiță acasă”, „în crama lui Ghiță”. Acum, Cristoiu îi dă de gol: celebra poză a fost făcută într-un local public – Crama Budureasca.

Este exact ceea ce a susținut Codruța Kovesi permanent: că nu s-a întâlnit cu politicieni sau cu inculpați „în privat” sau „la ei acasă”, ci doar „în spațiul public, în cadru instituțional”.

Din acest moment, dosarul Adinei Florea este hârtie igienică, nimic mai mult. Orice continuare a anchetei în această direcție este o dovadă de rea-credință, fără nicio valoare juridică. Adina Florea, fiică de politruc PSD și unealtă a infamului Tudorel Toader, are dovada clară că Laura Codruța Kovesi a spus adevărul. Cu toate acestea, Florea continuă pe pista mincinoasă. Această ticăloșie îi va ieși pe nas cât de curând!

Diversiunile Antenei 3 continuă

Chiar și după ce Cristoiu a lămurit unde a fost făcută poza în care Sebastian Ghiță apare în poză cu Laura Codruța Kovesi, Antena 3 a continuat să mențină subiectul într-o zonă cețoasă, cu insinuări mârșave.

De exemplu, titlul afișat pe ecran: „Cristoiu: Poza a fost făcută la cramă”. Ce ordinărie! Titlul corect era: „Cristoiu: Poza nu a fost făcut acasă la Ghiță”.

Un alt element de diversiune: pe ecran a fost afișată o făcătură, o poză care nu există. În colțul din dreapta sus scrie, cu litere mici, „Fotomontaj”. Precizarea corectă ar fi fost: „Acesta este un fals” sau „Acesta este rodul imaginației noastre bolnave”.

Cum nu s-a întâmplat așa, mulți români – mai ales din bazinul electoral al PSD-ALDE, care se hrănește din teoria „statului paralel” – sunt convinși că au văzut „poza lui Ghiță”, cu Kovesi în crama fugarului de la Belgrad.

CITIŢI ŞI:

Nesătula Lia Savonea. Şefa CSM a încasat 120.000 de lei pentru „detaşare” în Capitală, deşi stă la Chiajna, lângă Bucureşti!

Sondaj: PNL este cap la cap cu PSD. USR-PLUS, mult peste ALDE. Prezență mare la vot

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

Lili Loterie are o obsesie: unii fac „bani de bani” la Bruxelles, iar ea e o biată traseistă la București

13 COMENTARII

 1. Eram sigur că domnul spion elvețian Ion Cristoiu e marele duşman al lui Florian Coldea. Ion Cristoiu e fan George Cristian Maior. În 2005 m-a lovit cu Băsescu de stânci. Dar mai am timp şi de glume. Ion Iliescu Cristoiu nu mai are aer oxigen. Sigur înjură pe Dumnezeu Soarele că letnan kolonel Florian Coldea a scăpat cu bine din capcana lui Omar Haissam 2005.

  La Şefia Parchetului o aducem pe secuie. Francezul e mai rău ca ea şi vrea nimicuri.

  Mossad Jerusalem: nu suntem Ion Iliescu.

 2. Fanele ..Fanele..
  Si tu ai dreptate si poate si Codruta are dreptate dar in nici un caz in fotografie Codruta nu s-a intilnit cu Ghita..
  O fi avind Ghita un cap de bou dar nici chiar asa……PHOTOSHOP…:-))

 3. […] Le-a explodat căcatu-n față! Cristoiu: „Poza nu e făcută la Ghiță acasă, ci la crama Budureasca”. Kovesi N-A mințit! NU Ghiță este proprietar! S-au demascat! Kovesi a spus adevărul. Cristoiu: „Poza nu e făcută la Ghiță acasă, ci la crama Budureasca”. Adina Florea nu are probe, dosarul e poliție politică! Mare dușman al Laurei Codruța Kovesi, chemat joi la Secția Specială de intimidare a magistraților (SS), Ion Cristoiu a dat de gol toată lucrătura! Probabil, a făcut-o involuntar, scrie jurnalistul Grigore Cartianu pe Ziaristii.com. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here