O așa tembelă se naște o dată la 100 de ani! O mașină de mințit. Și e europarlamentar PSD…

9
2654
Ligia Popescu (PNL), prinsă la mijloc între propagandista agresivă Gabriela Zoană (PSD - dreapta) și complicea Ana-Maria Roman (Antena 3)

Un personaj insuportabil, un fel de combinație râncedă între Norica Nicolai, Lili Loterie, Maria Grapini, Vasilica Dăncilă, Olguța Vasilescu, Rovana Plumb, Leocadia Gavrilescu și Steluța Cătăniciu, este Gabriela Zoană, europarlamentar PSD. A luat tot ce e mai rău de la fiecare: agresivitatea, minciuna, ticăloșia, mârlănia, prostia.

Astăzi, la Antena 3, părea o broască râioasă cu venin pe salivă. Scuipa minciuni groase, zornăitoare, profitând de buna-creștere a liberalei Ligia Popescu, dar și de complicitatea curvească a moderatoarei Ana-Maria Roman.

Afirmații tembele ale Gabrielei Zoană

 • „PNL vrea să ducă România în comunism. E adeptul cătușelor, al metodelor staliniste. Vrea să aducă teroarea în România”.
 • „Pentru un partid e inacceptabil să susțină un procuror pentru o funție publică”.
 • „PNL e un partid antiromânesc, a votat împotriva României”.
 • „PSD luptă pentru România, pentru drepturile românilor. PNL persistă împotriva României”.
 • „N-aveți de unde să știți cum au votat europarlamentarii PSD în cazul Kovesi”. (Păi, au spus chiar ei că au votat împotriva fostei șefe a DNA, susținându-l pe francezul Bohnert!)

Individa asta este un coșmar! O mizerie umană! O mașină de mințit!

CITIȚI ȘI:

9 COMENTARII

 1. Mai deștepților , cine a tăiat in mai 2010 salariile și pensiilor romanilor ? PNL(PDL ) SU NU PSD. Nu am nimic cu PSD NU ma interesează acest partid care are oameni incompetenți ,tot ce este mai rău și ma doare-N papuci de ei. Nenorocirea este ca nu avem nucii alternativa la guvernare !!!! Asta este marea problema a României astăzi!

  • Dupa atatia ani si nu ai priceput nici acum ca in 2008, nu 2010, a fost criza economica globala, a afectat toate tarile, iar Boc a facut ce trebuia facut atunci, doar ca o criza nu se rezolva cat ai zice peste, a durat mai mult iar comunistii din PCR/PSD au profitat ca sa dea jos guvernul, sa vina ei ca sa poata fura pe rupte. Au cazut atunci guverne si in alte tari, Boc e si in momentul asta un om corect care este foarte apreciat si care face minuni la Cluj, fara furaciunile pe care le fac PSD la fiecare pas, dumneata mai incearca sa si judeci, asa, mai obiectiv, inainte de a vorbi aiurea.

  • Iti spun eu : pensiile speciale, alea de 300 de milioane, alea le-a tăiat Boc !
   Dar imediat ce a venit la putere in 2012 PSD-ul , prima lor grija a fost să dea inapoi pensiile speciale, alea de 300 de milioane!!
   Deci sloganul PSD : noi am dat pensiile speciale de 300 de milioane!

 2. Gabriela Zoană e curvă limitată. Cătuşele sunt de la Diavol. Diavolul nu poate fi înfrânt de marii sau micii demoni PES sau S&D exterminați de Dumnezeu.

  PNL l-a adus pe Carol I de Hohenzollern pentru a construi Regatul România. Cine ştie istoria apreciază mersul treburilor. Nu e important să ai 3.000.000 lei din buget ci 100.000 lei cu care să dormi bine.

  Liberalii sunt cetățeanul care muncește. Ce ne trebuie conturi cu lei tipăriți de dr. Radu Bălănescu şi insulte repetate. A fi curvă educată înseamnă să faci Love. A-mi freca glandul zilnic e misoginism.

  Drumul Daciei Meridional e foarte lung. Munceşți… la fiecare 5 ani ai 100000 lei. Nu muncești… Dumnezeu te lasă morții.

 3. Tembela-tembela, mincinoasa-mincinoasa, ticaloasa-ticaloasa, dar papa banii oamenilor cinstiti batandu-si joc de tot ce nu place psd-ului: cinste si dreptate!!! Ardeti-o la alegeri ca sa uite lumea pana si de numele ei!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.