Sunteți curioși ce mai face „Ciordache”? „Este bine mersi, are rang de ministru. Vă și zâmbește frumos din poza oficială”

6
1895
Mesajul lui Iordache către popor

Ana Birchall (47 de ani), fost ministru PSD al Justiției care i s-a opus lui Liviu Dragnea și a oprit jihadul anti-justiție declanșat de propriul partid (din care, în cele din urmă, a fost dată afară), e contrariată de faptul că Florin Iordache, autorul sinistrei Ordonanțe 13 din 31 ianuarie 2017, încă mai este președinte al Consiliului Legislativ.

Într-o postare pe Facebook, Ana Birchall reamintește și soluția pentru revocarea lui „Ciordache”: Parlamentul, în noua sa majoritate, poate vota demiterea acestuia, la fel cum anul trecut (cu altă majoritate) a votat numirea lui.

„Parlamentul poate oricând să-l revoce… dacă vrea!”, punctează fostul ministru al Justiției.

Textul Anei Birchall

„În caz că vă întrebați ce mai face Iordache alias «Altă Întrebare»!?

Ana Birchall

Atunci, aflați că este bine mersi, fiind în continuare președinte al Consiliului Legislativ, cu rang de ministru, deși Parlamentul poate oricând să-l revoce… dacă vrea! Vă și zâmbește frumos, deși sfidător, din poza oficială de pe site-ul Consiliului Legislativ! Apropo, câte luni au trecut de la alegeri, când în campania electorală se declara și se promitea sus și tare că domnul Iordache va zbura din funcție imediat ce va exista o nouă majoritate???

Sunt curioasă câți din cei care l-au votat anul trecut președinte al Consiliului Legislativ (eu NU l-am votat) au știut că-l votează ministru… Da, conform prevederilor art. 7, alin. 1 din LEGEA nr. 73 din 1993, cu modificările la zi, Iordache are rang de ministru, deoarece funcția de președinte al Consiliului Legislativ este asimilată celei de ministru. Superb, nu???

Share, să se știe adevărul!

Link, în primul meu comentariu!

P. S. Pentru cei care tot caută bază legală pentru revocarea lui Iordache, îi invit să citească ce am scris anul trecut… este o consultanță juridică gratuită!

Soluția juridică pentru revocare: Iordache poate să fie foarte ușor revocat în virtutea acelui principiu de drept pe care noi îl învățăm la Drept roman, și anume „Actus primus, Actus contrarius”. Cine emite un act poate să-l și revoce. În secunda 2, Parlamentul poate să se întrunească și să-l revoce pe domnul Iordache!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

România sparge celula GRU de la Ambasada Rusiei! Adjunctul atașatului militar, expulzat pentru spionaj și declarat persona non grata

„Cervele” rusofile s-au ales cu dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”! Anarhistele PSD-isto-AUR-iste riscă pușcăria

* DNA a înhățat rețeaua clientelară de la Apele Române. Au picat și „animalul politic”, și chelnerița, și primarul angajărilor fictive „pentru intrarea în sistem”

Iată Mafia din Sănătate! În 10 ani, 7 mari infractori, susținuți de PSD sau PDL, au primit 25 de ani de pușcărie

Adrian Năstase, Petre Roman, Gabriel Oprea, Gheorghe Funar – printre foștii parlamentari care își vor pensiile speciale înapoi! Numărul celor care dau în judecată statul, ca să-și recupereze privilegiul, este de ordinul sutelor

Clotilde râde de ultima diversiune de la Ghiță TV: “Serviciile secrete franceze au provocat inundație unde au fost depozitați sacii cu voturi!“

Reglare de conturi între „locotenenții” lui Ion Iliescu: Mironov îl alungă pe Gelu Voican Voiculescu de la șefia Institutului Revoluției!

PSD-istul Coarnă a pierdut procesul cu „polițistul #Rezist”! Minciunile împroșcate îl costă 5.000 de euro + 4.120 de lei

VIDEO. Teolog fanatic, anarhist: „Ne-au terfelit sfinții, ni L-au terfelit pe Hristos! Ordinarul ăla de vaccin nu mă interesează!”

Incredibilul Mircea Lucescu! La 75 de ani, câștigă titlul cu Dinamo Kiev, spulberându-și „creația braziliană” de la Șahtior Donețk

6 COMENTARII

  1. MAJORITATEA-(!!!!!!!!!!-)parlamentară de centru-dreapta (cuuu… trei-partide-din-cinci, în „Legislativ”!), NU se grăbește (daaa’… DELOOOC, chiar!!!!!!!!) să-i schimbe pe „Ciordache” de la Consiliul-Legislativ, pe „Buha-Buha” de laaa… „Avocatul-…P.S.D.-ului”, pe JIGODIILE alea din C.N.A…., pe „Gingășia-Porcului” (un soi deee… sora-SUINĂ-a-Șoșoacei!) din fruntea Televiziunii-Naționale Ș.A.M.D.!!!!!

    Vorba precedentului comentator de-aici: URGENȚA-URGENȚELOR eraaa… MĂTRĂȘIREA CRIMINALULUI-CRIMINALILOR, aaa… INAMICULUI-PUBLIC-NR.-1, adică a lui… Vlad Voiculescu, nuuuuuuuuuuuuuuuu?!!!!!

    Chiar (le) întrebăm (atenție: peee… TOATE – ! – cele trei partide din coaliția PARLAMENTAR-guvernamentală!): DE CEEEE (NU S-AU URNIT PÂNĂ ACUM!)… și, mai-ales, CÂND VOR FACE ACESTE ATÂT DE AȘTEPTATE ÎNLOCUIRI?????????????????????????????!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here