Gura păcătosului… Ponta: “PSD ar trebui să nu mai promoveze proști în funcții publice. Noul PSD e vechiul PSD”

1
3096
Victor Ponta spune, din când în când, ce gândește despre Gabriela Firea. FOTO: cronicaromana.net

Victor Ponta, fostul premier și președinte al PSD, a afirmat la Digi 24 că, după congresul în care Ciolacu a fost ales președinte, iar Firea prim-vicepreședinte, acest partid nu doar că nu s-a reformat, dar continuă să propulseze în față proști.

„Noul PSD e vechiul PSD. A, că nu mai e Dragnea? Nu! Dacă mi se părea că se schimbă PSD-ul, ciocăneam la uşă… Vă rog să mă primiţi, mi se pare extraordinar… Nu m-aş întoarce”, a râs Ponta, acum președinte al partidului Pro România. „Sincer, eu cred că dincolo de problemele cu justiţia, cred că ar trebui să nu mai existe abuzuri şi nu ar mai trebui ca Parlamentul să-i mai scape pe cei cu fapte penale. Da, ăsta e un lucru de bun-simţ. Problema e de guvernare. PSD a avut nişte guverne bune şi după aceea a avut nişte guverne foarte proaste. Dacă auzeam «domne, ne-am hotărât să nu mai promovăm proşti în funcţii publice»… Mă iertaţi că sunt atât de direct, dar e cazul să vorbim pe înţelesul tuturor. «Dacă nu mai promovăm proşti în funcţii publice»… A, că şi PNL-ul face la fel, nu e niciodată o scuză. Din punctul meu de vedere ce face PSD-ul e problema lor. Cred că mai au multe de schimbat”.

Nu e prima oară când Ponta, alungat din partid de Dragnea acum câțiva ani, face aluzie la nivelul foarte scăzut de inteligență al actualilor lideri ai PSD. Politicianul i-a avut pe toți subalterni ani buni, atunci când a fost șeful partidului și al guvernului.

Opinia sa despre Viorica Dăncilă, Gabriela Firea și Marcel Ciolacu este deja cunoscută, Ponta neratând nicio ocazie să sublinieze că aceștia nu fac față cerințelor în funcțiile pe care le-au ocupat sau le ocupă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here