VIDEO. Un român din Olanda a scăpat de controlul Poliției din Ungaria spunând că vine de la Milano! Maghiarii n-au vrut să atingă actele mașinii

1
4584

Un român care lucrează ca șofer de TIR, stabilit în Olanda, a postat pe Facebook un filmuleț care arată experiența sa cu poliția din Ungaria, sâmbăta trecută, când se întorcea spre România. Când suceveanul a spus că vine de la Milano, polițistul nici nu a vrut să-i mai atingă documentele!

Filmulețul de două minute îl arată pe Cotos Vasile (Bazu), din comuna Straja, județul Suceava, conducându-și mașina pe autostradă din Ungaria. Se întorcea spre casă, din Olanda, dar când a fost oprit de poliție, pentru controlul actelor, a spus că vine de la Milano. Reacția polițistului maghiar a fost surprinzătoare.

Textul care însoțește filmulețul: „Acel moment când te înhață #NEMTODOM_POLIZEI. Le zici că vii din Milano și se tem să-ți atingă hârtiile pentru control. Coronavirus are efecte bune”.

Când l-a oprit pe șoferul român, polițistul maghiar i-a cerut să arate „Dokument”, „Auto Papier”, „Passport”. A urmat un dialog savuros.

Postat pe YouTube, clipul video a devenit viral, înregistrând peste 180.000 de vizualizări în două zile.

Dialogul de pe autostradă

Polițist maghiar: Transit?

Șofer român: Yes… Italia…

Polițist maghiar: Italia?

Șofer român: Italia – România.

Polițist maghiar: Italia…?

Șofer român: Si… Milano.

Polițist maghiar: Milano?!?

Ultima replică a polițistului e pe un ton speriat. El își strigă colegul și se îndepărtează. Iar suceveanul constată, triumfător: „Fii atent, că nu m-or mai controlat!”.

Polițistul maghiar s-a mai apropiat de mașina românului doar pentru a-i spune: „OK, ciao!”. Nu-l mai interesau actele, ci doar să scape cât mai repede de românul care – credea el – „venea de la Milano”.

VIDEO: Întâmplarea de pe autostradă

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here