Ștefan Bănică jr., pe scenă: „Mulțumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani!”

8
9011
Ștefan Bănică jr. în concert. FOTO: Cristian Otopeanu

Ştefan Bănică jr. a susţinut joi seara, la Circul Metropolitan Bucureşti, tradiţionalul spectacol dedicat zilei de 8 Martie – „Te iubesc, femeie”. În timpul show-ului, artistul a rostit următoarele cuvinte: „Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani”, relatează reporterul realitatea.net prezent în sală.

Ștefan Bănică jr. (51 de ani) a oferit un spectacol senzaţional, de 8 Martie, pentru al nouălea an consecutiv. Înaintea melodiei „Vorbe în vânt”, el a plasat pe un ton calm, dar ferm și apăsat, mesajul despre „cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani”.

Reacția publicului a fost senzațională: cei peste 2.000 de oameni aflaţi în sală s-au ridicat şi l-au aplaudat îndelung, l-au ovaționat.

Este cel mai bun barometru electoral al momentului: o sală plină care aplaudă entuziast un mesaj politic atât de tăios.

8 COMENTARII

 1. Suntem în zilele care nu vor mai veni seci şi nestatornice. Oamenii vor schimbarea. Oamenii vorbesc. Sunt daci virili şi plini de frumos ca pomii iarna plini de zăpezi bune cumane numai Domnul ştie.

  Ştefan Bănică Jr. vede vremea cum vine peste noi. Vremurile vechi democrate, lenea conducătorilor se vor duce în neant ca pricini ale vechilor teritorii pline de un necaz celest, de a fi timpul şi cunoaștere. Oamenii vor guvernare bună. Vor linii de guvernare de minimum 8 ani. Simplul gând aduce alinare, mai mereu un simț.

  Oamenii din primele veacuri sunt Atila. Ungurii şi-au construit lumea. Vorbesc limba locului Pannonia şi prind visele de realitatea anilor de bun simț. Bănică nu e ungur. Vede lumea dacilor cu alți ochi. Simte frica unor politicieni care au rupt legile bune pentru dolar sau euro. Nimeni nu a mizat pe lira sterlină. Adorm. Adormi.

  Miza secolului e moartea unor tineri buni care au vrut o lume bună. Apoi nimic.

  9 Martie 2019 ora 13:25

 2. Da! Tare „pricepuți” și „înțelepți” artiștii noștri.

  Ei! … când mă gândesc cu nostalgie (și prin comparație) la epoca de aur Boc-Băsescu, când toți artiștii din teatrele de stat, în strânsă și înălțătoare frăție cu medicii și profesorii au fost ușurați de un sfert din venituri, în compensație pentru … creșterea TVA la 26% și „creșterea” PIB-ului de la +7% la … -6%, încep să-i înțeleg profunzimea gândirii lui Bănică și a tuturor celor căzuți în admirația … puțului său de gândire.

  Pentru a fi recunoscător cu adevărat pentru „adevărurile” ciripite despre ultima sută de ani, ar trebui să le aduc probabil elogii și guvernelor legionare, dictaturii regale Carol al II-a, guvernelor de sub Petru Groza, Ana Pauker, Dej și Ceaușescu.

  Măi Bănică, las-o mai moale. Zi și tu că nu-ți place de Veorica și Dragnia, critică-i cât îți place ție, dar nu te băga în chestiuni care te depășesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here