O scrisoare ISTORICĂ. Antonio Tajani informează Guvernul PSD-ALDE că LCK este propunerea Parlamentului European pentru funcția de procuror-șef al UE

2
8879
Scrisoarea lui Antonio Tajani

Această scrisoare oficială merită pusă de Laura Codruța Kovesi în ramă. Și, din când în când, să le-o arate și lui Liviu Dragnea, și lui Tudorel Toader, și Adinei Florea.

Scrisoarea i-a fost transmisă astăzi de președintele Parlamentului European, italianul Antonio Tajani, ministrului român al Afacerilor Europene, George Ciamba. Pe această cale, Guvernul României este informat că propunerea Legislativului european pentru șefia Parchetului european este Laura Codruța Kovesi.

Scrisoarea a fost însoțită și de un mesaj scris de Tajani pe contul personal de Twitter:

„Laura Codruța Kovesi este candidatul Parlamentului European pentru șefia Parchetului European. Ea are toate calitățile necesare pentru a face o treabă excelentă. Avem nevoie de mai multe femei extraordinare precum Laura Codruța Kovesi în poziții de conducere.”

Expresiile folosite de Tajani – „are toate calitățile”, „femeie extraordinară” – sunt pumnale înfipte, involuntar, în apologeții guvernării banditești de la București.

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Susțin din suflet poziția Italiei la pupitrul Uniunii Europene în a recunoaște că Laura Codruța Kovesi este cel mai bun procuror Antimafia. E nevoie de suflu nou la centru şi de femei extraordinare robi ai muncii pentru a conduce troica Europeană Italia Germania Franța pe drumul sinuos al legilor. Ar fi primul mare român european.

    Apoi vom mai vedea unde sunt cu USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here